Άγριες Μέλισσες: Τρεις θάνατοι θα συγκλονίσουν το κοινό - Τι θα δούμε μετά το Πάσχα; (βίντεο)

Ποιοι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες θα έχουν δραματικό φινάλε;

Οι Άγριες Μέλισσες κάνουν ένα μικρό διάλλειμμα για την Μ. Εβδομάδα και επιστρέφουν την Δευτέρα του Πάσχα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα επιστρέψουν με πολύ ανατρεπτικά επεισόδια και οι εξελίξεις θα μας συγκλονίσουν. 

Μάλιστα απομένει μόνος ένας μήνας μέχρι ο δεύτερος κύκλο να ολοκληρωθεί. Και κάτι μας λέει πως το τέλος του θα μας συνταράξει. 

 Κάποιοι βασικοί ρόλοι τελειώνουν τις επόμενες εβδομάδες και το φινάλε των ηρώων θα είναι δραματικό. 

Σπύρος Σταμούλης, Γιώργος Γάλλος και Βασίλης Μπισμπίκης, φαίνεται πως είναι τρεις από τους ηθοποιούς που θα «πεθάνουν» στις Άγριες Μέλισσες. Οι ιστορίες τους ολοκληρώνονται με τον θάνατό τους.

 

 

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Γιάννης Πουλόπουλος, θα δούμε τρεις κηδείες στις Άγριες Μέλισσες. Ο εισαγγελέας, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα του στήσουν παγίδα και θα τον σκοτώσουν. Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο.

Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά. Ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στον εαυτό του από τις τύψεις.

Tι θα δούμε μετά το Πάσχα

 O Mελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη θα ανακαλύψει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη και θα γκρεμιστεί ο κόσμος του. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δυο άνδρες είναι αναπόφευκτη.

Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του. Είναι όμως αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του για ν’ απελευθερωθεί ο συνεταιρισμός από τον Δούκα.

Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με το παιδί και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια.

Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί αλλά φοβάται να το μοιραστεί με τον Λάμπρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ