Όταν τα μοντέλα είχαν κανονικά στήθη, χείλη, γλουτούς χωρίς πλαστικές: Από τα 90ς Armani ντεκολτέ με αγάπη & αλήθεια στο… παραφουσκωμένο 2021 (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες από το show του οίκου το 1991

Τα 90ς ήταν η δεκαετία που τα μοντέλα έγινα supermodels ή top models και όχι άδικα αφού στις πασαρέλες περπάτησαν οι πιο όμορφες γυναίκες.

Το 1991 οι Claudia Schiffer, Yasmeen Ghauri , Kimora Lee Simmons, Naomi Campbell, Susan Holmes, Karen Mulder, Linda Evangelista , Claudia Mason, και Nadège du Bospertus ήταν μόνο μερικές από τις διάσημες κυρίες που παρουσίασαν στο catwalk του Armani τη συλλογή του οίκου για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.

Στον λογαριασμό supermodels.of.the.90s, στο Instagram, έχουν αναρτηθεί λοιπόν φωτογραφίες των παραπάνω γυναικών από το show.

Και αν κάτι χαρακτήριζε τα supermodels των 90ς ήταν η φυσική ομορφιά τους. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά 

Εντάξει το καταλαβαίνουμε μιλάμε για τις πιο όμορφες γυναίκες όλων των εποχών (άλλωστε κατά κάποιο τρόπο ήταν και το κριτήριο για να γίνουν μοντέλα) ωστόσο μέσα στο… παραφουσκωμένο 2021 δεν γίνεται να μην προσέξουμε τα κανονικά τους χείλη, στήθη και γλουτούς.

Το θετικό βέβαια είναι ότι πλέον ο χώρος της μόδας ανοίγει και προσπαθεί να βάλει μέσα σε αυτόν ανθρώπους με διαφορετικούς σωματότυπους και σεξουαλικές προτιμήσεις.

Ωστόσο παράλληλα ζούμε σε μια εποχή που το «ιδανικό σώμα» φαίνεται να είναι περισσότερο αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων παρά αποτέλεσμα της μαμάς - φύσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ