Η Gigi Hadid έγινε 26! Το Instagram γέμισε ευχές: Από την Donatella Versace ως την Irina Shayk - Ο καλός της πάντως της πήρε λουλούδια (φωτό & βίντεο)

Μαζεύτηκαν στο σπίτι της και μετά πήγαν για «βρώμικο»

Ταύρος είναι στο ζώδιο η Gigi Hadid που την Παρασκευή 23 Απριλίου έκλεισε τα 26 της χρόνια.

Όπως καταλαβαίνετε τα social media γέμισαν με ευχές για το μοντέλο που μόλις πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο την κορούλα της με τον αγαπημένο της Zayn Malik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Paris (@vogueparis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Η ίδια μέσα από τα stories της μοιράστηκε τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι διάσημοι φίλοι της με αφορμή τα γενέθλιά της, αλλά και την όμορφη ανθοδέσμη που της έφερε ο σύντροφός της.

Από την Donatella Versace, μέχρι την Kylie Jenner και την Irina Shayk πολλά ήταν τα supermodels που ευχήθηκαν στην φίλη τους μέσα από το Instagram.

Από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια και η αδερφή της Bella Hadid που δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία.

Ο μπαμπάς της πάλι από την άλλη ανέβασε μια εικόνα στην οποία τον βλέπουμε να κρατά στα χέρια την κορούλα του, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωράκι.

Εκείνη, η Gigi, ο Zayn Malik, η μαμά της Yolanda μαζί με τον σύντροφό της Joseph Jingoli, η make up artist Patrick Ta ήταν μερικά από τα πρόσωπα που ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» έξω από το σπίτι του μοντέλου.

Η Gigi Hadid μάζεψε στο διαμέρισμά της, σύμφωνα με το  pinkvilla.com μερικούς κοντινούς της ανθρώπους και μετά πήγαν όλοι έξω να πάρουν φαγητό από μια καντίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ