mamababa.gr το νέο site για τις μαμάδες αλλά και τους μπαμπάδες!

Είστε μπαμπάς και μαμά; Δε ξέρετε πως να συμπεριφερθείτε στο μικρό σας αγγελούδι; Στον έφηβο που αρχίζει να μεγαλώνει και θέλει να μείνει μόνος του; Ξέρετε τι κάνετε αλλά θέλετε λίγη βοήθεια;

Είστε μπαμπάς και μαμά; Δε ξέρετε πως να συμπεριφερθείτε στο μικρό σας αγγελούδι; Στον έφηβο που αρχίζει να μεγαλώνει και θέλει να μείνει μόνος του; Ξέρετε τι κάνετε αλλά θέλετε λίγη βοήθεια;

Το www.mamababa.gr έχει όλες τις απαντήσεις αφού είναι ένας διαδικτιακός τόπος φτιαγμένος για γονείς! Δεν έχει σημασία η ηλικία η δικιά σας ή του παιδιού σας. Σε αυτό το αξιόλογο site δίνονται πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε γονιό...Θα βρείτε σε ποια παιδική παράσταση θα το πάτε για να χαρεί, με ποιο παραμυθάκι θα το αποκοιμήσετε. Πως θα ανατραφεί σωστά, πως και που θα μορφωθεί.


Ένας διαδικτιακός τόπος που ασχολείται με την παιδεία του παιδιού σας, με τα χόμπι του, με την ψυχολογία που έχει σε κάθε ηλικία και το πως θα πρέπει η μαμά ή ο μπαμπάς να του συμπεριφέρονται. Παρέχονται συμβουλές στους γονείς για να βελτιώσουν τη σχέση με τα παιδιά τους.

Ένα νέο site ξεχωριστό από τα άλλα γιατί είναι φτιαγμένο με αγάπη, από πέντε μαμάδες με εξαιρετική μόρφωση, την Άννα, την Ξένη την Τζίνα, την Σταματία και την Ευτυχία,. Ο κοινός τους στόχος; θεωρούν πως "τα παιδιά είναι η ελπίδα, η αγάπη, η ανώτερη έκφραση δημιουργίας και έχουμε υποχρέωση να τους δώσουμε ένα μέλλον καθαρό, δημιουργικό και κυρίως γεμάτο από αγάπη."


Μπείτε λοιπόν κι εσείς τώρα στο www.mamababa.gr και μάθετε τα πάντα που αφορούν την οικογένεια, την ψυχολογία, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία τους. Διαβάστε τι γράφουν και λένε τα παιδιά....γιατί όπως λέει κι ο λαός μας..."από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.."

Μη μου πείτε πως ακόμα δεν έχετε πληκτρολογήσει www.mamababa.gr !!...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ