Με total black η Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου Μαρία Τερέζα -Το κουστούμι - η απίθανη εσάρπα - η τσάντα Bottega Veneta (φώτο)

Για την περίσταση η Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου επέλεξε μία κομψότατη εμφάνιση που κολακεύει τοσωματότυπο της

Η Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου Μαρία Τερέζα και ο σύζυγος  της , Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος Ιωάννης, επισκέφτηκαν την Τετάρτη το κέντρο εμβολιασμού Λουξεμβούργου-Λίμπερτσμπεργκ για να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Το βασιλικό ζευγάρι ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και όλους όσους επενδύουν στην επιτυχία της εκστρατείας εμβολιασμού, μια προσπάθεια αλληλεγγύης που θα  επιτρέψει στους πολίτες της χώρας  να επιστρέψουν σταδιακά στην κανονικότητα.

Στη συνέχεια ο Μεγάλος Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα, συνοδευόμενοι από την κυρία Sam Tanson, Υπουργό Πολιτισμού, πήγαν στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης (MNHA) για να επισκεφθούν την έκθεση προς τιμήν του  καλλιτέχνη, κ. Robert Brandy.

Credits: Cour grand-ducale Luxembourg/Ιnstagram 

Αυτή η έκθεση αναδεικνύει μερικά εξαιρετικά έργα του . Brandy και επίσης εστιάζει  στον ρόλο του στην ανάπτυξη και την επαγγελματικοποίηση της καλλιτεχνικής σκηνής του Λουξεμβούργου.

Ο Μεγάλος Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα περιηγήθηκαν στην έκθεση, ακούγοντας τις διευκρινίσεις που έδωσε ο καλλιτέχνης για την προσέγγισή του και τις ευαισθησίες του με την πάροδο του χρόνου.

Το βασιλικό ζευγάρι επαίνεσε τον καλλιτέχνη για την αναμφισβήτητη συμβολή του στην επιρροή του καλλιτεχνικού κόσμου στο Λουξεμβούργο και πέρα ​​από τα σύνορά της χώρας.

Για την περίσταση η Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου επέλεξε μία κομψότατη εμφάνιση που κολακεύει το σωματότυπο της  καθώς δεν είναι από τις κοκαλιάρες socialite & royals.

Φόρεσε μαύρο κοστούμι και μια υπέροχη εσάρπα .

Το μακρύ φουλάρι- εσάρπα στην black & white εκδοχή ήσυχο και διακριτικό έδινε stylish αέρα στην Δούκισσα αλλά την ζέστανε και τελικά το κρατούσε στο χέρι σε όλη την διάρκεια της ξενάγησης 

Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε μια μαύρη μεγάλη τσάντα  του ιταλικού οίκου με τα φίνα δερμάτινα είδη, Bottega Veneta 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ