9 σταρ μοιράζονται χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή διατροφή που τους εξασφαλίζει τέλειο σώμα - Τι τρώνε Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Beyonce

Εννέα σταρ μοιράζονται τα μυστικά της διατροφής τους!

Angelina Jolie

Τέλος στη χορτοφαγία Έπειτα από πολλά χρόνια που ήταν χορτοφάγος, η Angelina Jolie  έβαλε στο μενού της το κρέας.

«Μου αρέσει το κόκκινο κρέας. Ήμουν χορτοφάγος για πολλά χρόνια κι αυτό κόντεψε να με σκοτώσει. Ένιωθα πως δεν έπαιρνα όλα τα θρεπτικά συστατικά που έπρεπε» δήλωσε σε συνέντευξή της. Στο διατροφολόγιό της έχει εντάξει μύδια στον ατμό, μπιφτέκια με ψητά λαχανικά, ενώ τα γαλακτοκομικά προϊόντα τα αντικατέστησε με γάλα σόγιας.

Η ηθοποιός προσαρμόζει το πρόγραμμα διατροφής της ανάλογα με τον κάθε ρόλο που υποδύεται. Την περίοδο, π.χ., που βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας Salt ακολούθησε διατροφή πλούσια σε υδατάνθρακες.

Extra tip: Η Angelina φροντίζει να τρώει πέντε μικρά γεύματα την ημέρα, ενώ θεωρεί πως το σημαντικότερο είναι το πρωινό.  

Jennifer Aniston

Δίαιτα 
αποτοξίνωσης H Jennifer Aniston είναι προσεκτική με τη διατροφή της και αποφεύγει τροφές πλούσιες σε λιπαρά.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Just Go With It, η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλογυμνασμένο σώμα της, ενώ ήταν αυστηρή με το πρόγραμμα διατροφής της. H προσωπική της trainer είχε σχεδιάσει μια δίαιτα αποτοξίνωσης με πολτοποιημένα φαγητά.

Extra tip: Το φαγητό 
της περιλαμβάνει smoothies φρούτων, πουρέ βρόμης, αχλάδια με κανέλα, σούπες με χόρτα, καθώς και δείπνο με άπαχο κρέας.

Κim Κardashian

Δίαιτα Atkins Προκειμένου να χάσει τα κιλά των γιορτών, η Kim Kardashian ακολούθησε τη διάσημη δίαιτα Atkins, που πλέον περιλαμβάνει νέες γεύσεις.

Μερικά από τα γεύματα που επιτρέπονται είναι το φιλέτο με σος μπερνέζ, αυγά και μπέικον, ομελέτες με τσένταρ, dressing με ροκφόρ, βελούδινες σούπες με αβοκάντο και κρέμα.

Extra tip: Τις δύο πρώτες εβδομάδες, η Kim Kardashian απέφυγε τους υδατάνθρακες, ενώ απαγορεύονται το γάλα, το ψωμί, οι πατάτες και τα ζυμαρικά με λευκό αλεύρι. Από το διατροφολόγιό της λείπουν επίσης η επεξεργασμένη ζάχαρη και τα γλυκά.

Cameron Diaz

Ταπεράκι με σπιτικό φαγητό.

Η Cameron Diaz κυκλοφόρησε το βιβλίο The Body Book: Ο Νόμος της Πείνας, η Επιστήμη της Δύναμης και Άλλοι Τρόποι για να Αγαπήσεις το Σώμα Σου, που περιέχει συμβουλές για την υγεία, τη διατροφή και το γυναικείο σώμα.

Η ηθοποιός θεωρεί πως είναι σημαντικό να μαγειρεύεις σπιτικό φαγητό και να το παίρνεις μαζί στη δουλειά. «Όταν το πρόγραμμά μου είναι φορτωμένο, ετοιμάζω πάντα κάτι υγιεινό από το σπίτι ώστε να μη φάω απέξω» αναφέρει στο βιβλίο της.

Extra tip: Συνήθως τρώει για μεσημεριανό μια μεγάλη σαλάτα, για να παίρνει ο οργανισμός της όλες τις ουσίες που χρειάζεται. Όταν θα βγει για βραδινό, δεν θα έχει ενοχές αν δοκιμάσει τηγανητό κοτόπουλο.

Madonna

Επιμένει βιολογικά Τα τελευταία δέκα χρόνια η Madonna τρέφεται αυστηρά με βιολογικά προϊόντα.

Η διατροφή της αποτελείται κυρίως από φρούτα και λαχανικά εποχής, προϊόντα με δημητριακά ολικής άλεσης και φυτικές ίνες, φυσική ζάχαρη και ψάρια, ενώ συμπεριλαμβάνεται το αγαπημένο της sushi.

Η τραγουδίστρια 
αποφεύγει το πρόχειρο φαγητό, καθώς έχει δηλώσει πως 
«Δεν τρώω σε εστιατόρια, γιατί δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για το τι περιέχει το πιάτο σου».

Extra tip: Έχει συμπεριλάβει στο μενού της το λινέλαιο, το λιναρόσπορο και τα ω-3 λιπαρά.

Beyonce

«Πράσινη δίαιτα» Η Beyoncé, παρότι διέθετε μια ζουμερή σιλουέτα, αποφάσισε να απαρνηθεί τις καμπύλες της ακολουθώντας μια χορτοφαγική διατροφή.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια ακολούθησε τη συγκεκριμένη δίαιτα για 22 μέρες μαζί με το σύζυγό της. Στο πρόγραμμα της διατροφής της είχε εντάξει καρύδια, ωμά αμύγδαλα, φασόλια, μανιτάρια, ρεβίθια, καλαμάρι και βρόμη.

Extra tip: Η τραγουδίστρια αρέσκεται να καταναλώνει προϊόντα σόγιας και ξηρούς καρπούς, ενώ προτιμά τα φρούτα και τα λαχανικά εποχής. Η σοκολάτα απουσιάζει από το μενού της.

Sarah jessica parker

«Όχι» στους υδατάνθρακες Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw διαθέτει ένα αψεγάδιαστο σώμα, παρόλο που δηλώνει λάτρις του καλού φαγητού. «Όταν βγαίνουμε για φαγητό με τον άντρα μου, σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο γεύμα» σχολιάζει.

Το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωτεΐνη, αποφεύγει τους κακούς υδατάνθρακες, ενώ ακολουθεί τόσο τη δίαιτα της Zώνης όσο και τη South Beach δίαιτα. Η Sarah Jessica 
Parker καταναλώνει μικρά γεύματα και το δικό της μυστικό είναι ότι τρώει μόνο τροφές που θέλει πραγματικά και κάνουν καλό στον οργανισμό.

Extra tip: Προτιμά τα αυγά και το άπαχο κρέας, ενώ αποφεύγει το ρύζι, τις πατάτες και το ψωμί. Η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι απαραίτητη.

Gwyneth paltrow

Αλεσμένες τροφές Η Gwyneth Paltrow έφτιαξε μόνη της πρόγραμμα αποτοξίνωσης και το ακολουθεί πιστά για λίγες μέρες, λαμβάνοντας μόνο 300 θερμίδες την ημέρα.

Προτιμά να τρώει αλεσμένες τροφές, όπως στήθος κοτόπουλο, και να πίνει πολλά υγρά. Χλιαρό νερό με λεμόνι, τσάι βουνού και ρόφημα μαύρης σοκολάτας είναι μερικά από τα ροφήματα που επιτρέπει στον εαυτό της.

Extra tip: Συνήθως τρώει μύρτιλα, ενώ δεν αντιστέκεται στο σολομό, ο οποίος είναι πλούσιος σε ω-3. Μέχρι τις 6.00 μ.μ. τρέφεται μόνο με χυμούς και αλεσμένο φαγητό αναφέρει το logodiatrofis.

Heidi Κlum

Detox δίαιτα

Πέντε μέρες πριν τα βραβεία People’s Choice, η Heidi Klum έκανε τη δίαιτα detox. Τις πρώτες μέρες το μοντέλο έπινε μόνο υγρά και συγκεκριμένα χυμό με λεμόνια, σιρόπι σφένδαμου και μπαχαρικά, ενώ την τελευταία μέρα γευμάτισε με αυγά βραστά, πράσινη σαλάτα και μία ντομάτα.

Η Heidi Klum συνηθίζει να προσέχει τη διατροφή της σε καθημερινή βάση με λαχανικά, φρούτα και άπαχο κρέας, ενώ αποφεύγει τα τηγανητά και τις σοκολάτες.

Extra tip: Προσέχει πολύ και τη διατροφή των παιδιών της. Στο μενού τους έχει πάντα φρούτα και λαχανικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ