Όσκαρ 2021: Κοσμήματα - ταξίδια - gadget & ένα.... σφυρί στην τσάντα δώρων που αξίζει 60.000 δολάρια (φώτο)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, τα αντικείμενα στην πολυπόθητη τσάντα θα προέρχονται από φίρμες  που εστιάζουν στην ποικιλομορφία, στην κοινωνική ισότητα  και τη φιλανθρωπία

Για 19η συνεχόμενη χρονιά, η Distinctive Assets θα προσφέρει στους υποψήφιους για  Όσκαρ μια ειδική τσάντα δώρου - αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, τα αντικείμενα στην πολυπόθητη τσάντα θα προέρχονται από φίρμες  που εστιάζουν στην ποικιλομορφία, στην κοινωνική ισότητα  και τη φιλανθρωπία.

Η περίφημη τσάντα δώρων "Everyone Wins", η οποία θέλει να είναι σίγουρη,  ότι κάθε υποψήφιος αισθάνεται νικητής, θα δοθεί σε μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ  όπως οι Anthony Hopkins, Olivia Colman, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen, Riz Ahmed, Viola Davis, Andra Day , Carey Mulligan και άλλοι.

"Ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει με την πρώτη ματιά, ίδιο στην ουσία  με τα υπέροχα δώρα που συγκεντρώνουμε πάντα, το φετινό περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

"Οι εταιρείες που παρουσιάζουμε αγκαλιάζουν την ποικιλομορφία, την ένταξη, την υγεία και τη φιλανθρωπία και το μεταδίδουν αυτό στις κοινότητες τους και στον κόσμο γενικά με σημαντικούς τρόπους ", δήλωσε ο ιδρυτής της Distinctive Assets Lash Fary.

Η τσάντα με τα δώρα των Όσκαρ φέτος περιλαμβάνει τα πάντα: Από ταξίδια, μέχρι συμβουλές για επενδύσεις, συνεδρίες με πλαστικό χειρουργό ή personal trainer

Φέτος, οι τσάντες δώρων  θα παραδοθούν μέσω Postmates σε όσους διεκδικούν τα βραβεία Α’ και Β’ γυναικείου και ανδρικού ρόλου και καλύτερης σκηνοθεσίας, αναφέρει το αμερικάνικο Instyle.

Είναι εύκολο να εστιάσει κανείς  στο πόσο κοστίζουν τα αντικείμενα, αλλά ο Fary λέει ότι η χρηματική αξία των δώρων  δεν είναι αυτό που πρέπει να εντυπωσιάσει.

Αντ 'αυτού, θέλει οι celebs να δουν τις μάρκες και πώς λειτουργούν για τη βελτίωση της ζωής στην κοινωνία.

Ανάμεσα σε άλλα φέτος η τσάντα δώρου θα περιέχει ένα σφυρί έκτακτης ανάγκης από την φιλοζωική εταιρεία Peta, που σπάει τζάμια, για να σώσει παγιδευμένους σκύλους σε αυτοκίνητα που καίγονται.

Επίσης περιέχει ένα αντιρατσιστικό παιδικό βιβλίο, μία πλαστική εγχείρηση από το Art Lipo, έναν οδηγό ευτυχίας και το επιτραπέζιο παιχνίδι Exploding Kittens.

Για εκείνους που προτιμούν τη γυμναστική, το πακέτο των δώρων περιλαμβάνει 10 συνεδρίες με τον personal trainer των διάσημων Αλέξις Σελέτζκι.

Ένα από τα ταξίδια που περιλαμβάνονται στην τσάντα των δώρων για τα Όσκαρ 2021 είναι τρεις διανυκτερεύσεις σε φάρο που βρίσκεται σε νησί της Σουηδίας.

Τα διαθέσιμα δώρα, στη σακούλα, αξίας 60.000 δολαρίων, περιλαμβάνουν ακόμα  εκδρομές στις Μπαχάμες, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τα νησιά Φίτζι, Τερκς και Κάικος.

Οι υποψήφιοι των βραβείων θα μπορούν να περάσουν- μαζί με ένα ακόμη άτομο- τέσσερις νύχτες στο Golden Door Spa, που ψηφίστηκε κορυφαίος προορισμός για σπα από το Condé Nast Traveler.

Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θεραπείες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Επίσης στην τσάντα θα υπάρχουν πολλά gadget, όπως μια συσκευή βελονισμού, ένα GPS για κατοικίδια και ένα αντίγραφο του παιδικού βιβλίου Change-Maker Village του Mel Kaspin Blume.

Η Distinctive Assets παρέδωσε επίσης τις φετινές VIP τσάντες δώρων στα  Grammy .

Συνεργάστηκε επίσης με τα Tonys, American Music Awards, Kids 'Choice Awards, BET Awards, CMA Awards και Academy of Country Music Awards.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ