Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Δρόσω μαζί ως το τέλος - Ο Μελέτης μαθαίνει τη ν αλήθεια για τον Δούκα (βίντεο)

Καταιγιστικές εξελίξεις...

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. 

Κάποιοι συμμαχούν, κάποια μυστικά αποκαλύπτονται «Άγριες Μέλισσες», ενώ κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους… πληρώνοντας όμως το κόστος.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 22 Απριλίου – Επεισόδιο 131

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους. Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει;

Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών; Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους.

Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;

Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για την δολοφονία του Θέμελη

Η ώρα της αλήθειας για το Μελέτη έφτασε, αφού μαθαίνει τα πάντα για το Δούκα και ότι αυτός δολοφόνησε τον πατέρα του Σωκράτη Θέμελη. Θα γίνει μία πολύ σκληρή συζήτηση μεταξύ τους, θα ειπωθούν πάρα πολύ σκληρά λόγια και τότε ο Δούκας θα του αποκαλύψει και ότι είναι παιδί βιασμού, ότι ο Σωκράτης Θέμελης βίασε την Ανέτ και έτσι προέκυψε ο Μελέτης. 

Ο ίδιος συγκλονίζεται, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, βυθίζεται στο χάος,  όμως έρχεται μία πολύ μεγάλη ανατροπή. Θα τον συγχωρήσει για μία ακόμη φορά, δεν θα στραφεί εναντίον του και θα δηλώσει πίστη στο Δούκα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ