Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σπύρος Σούλης: 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε μέσα στο σπίτι σας με λίγη κρέμα μαλλιών

Δείτε όλα τα tips... 

Συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε το κοντίσιονερ για να ενυδατώνετε και να μαλακώνετε τα μαλλιά σας. Εμείς σας δίνουμε άλλα 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Δείτε τα!

Μακιγιάζ Γιατί να αγοράζετε ακριβά καθαριστικά προσώπου ενώ μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιείτε το κοντίσιονερ για να κάνετε την ίδια δουλειά; Bάλτε λίγο προϊόν στο πρόσωπό σας και αφαιρέστε εύκολα το μακιγιάζ από αυτό.

Δαχτυλίδι Για να αφαιρέσετε ένα δαχτυλίδι που έχει σφηνώσει και δεν λέει να βγει από το δάχτυλό σας μπορείτε να βάλετε λίγο κοντίσιονερ (μια σταγόνα μόνο, δεν χρειάζεται παραπάνω) και αυτό θα βγει αμέσως.

Πόδια Για να μαλακώσετε και να ενυδατώσετε τα ξηρά από το ξύρισμα πόδια σας μπορείτε να τους βάλετε λίγο κοντίσιονερ. Αυτό δρα σαν λοσιόν για τα πόδια σας και επαναφέρει την χαμένη τους απαλότητα.

κρέμα μαλλιών

Θέλετε απαλά πόδια; Bάλτε κρέμα μαλλιών.

Εργαλεία Για να μην πιάσουν σκουριά τα εργαλεία σας πλύντε τα πού και πού με λίγο κοντίσιονερ. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξανασκουριάσουν ποτέ. 

Ρούχα Καθαρίστε τον λεκέ στα μεταξωτά σας ρούχα ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό (για λευκά) ή κρύο νερό (για χρωματιστά). Προσθέστε 1 κ.σ. κοντίσιονερ. Βουτήξτε μέσα το λεκιασμένο μεταξωτό και αφήστε το να μουλιάσει για μερικά λεπτά. Βγάλτε το από τη λεκάνη, ξεπλύντε το και απλώστε το να στεγνώσει αναφέρει το spirossoulis.

κρέμα μαλλιών

Βάλτε κρέμα μαλλιών στα μεταξωτά ρούχα για να τα καθαρίσετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ