Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ζωή μας μπορεί να έχει εκπλήξεις από σήμερα μέχρι το Σάββατο καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής θα συναντηθούν με τον πλανήτη του απρόβλεπτου

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Από σήμερα σιγά σιγά αρχίζει να μας επηρεάζει η όψη της συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό που πραγματοποιείται στον Ταύρο αύριο. Η ζωή μας μπορεί να έχει εκπλήξεις από σήμερα μέχρι το Σάββατο καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής θα συναντηθούν με τον πλανήτη του απρόβλεπτου, φέρνοντας κάποιες ευχάριστες αλλαγές ή ανατροπές τόσο σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά όσο και στις ερωτικές ή γενικότερα στις προσωπικές μας σχέσεις.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, αλλά για μια ώρα περίπου θα είναι σε φάση κενής πορείας από τις 15:05 μέχρι τις 16:08 που θα εισέλθει στην Παρθένο. 

ΚΡΙΟΣ

Εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για την πορεία των οικονομικών σας κι από σήμερα μέχρι το Σάββατο μπορεί να υπάρχει κάποια θετική έκπληξη στον τομέα αυτό. Δεν είναι ανάγκη βέβαια να πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο. Αλλά εκεί που δεν το περιμένατε μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία ή να σας έρθει ξαφνικά μια ιδέα, που υλοποιώντας την να σας αποφέρει και σε οικονομικό επίπεδο.

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα βοηθήσει να εστιάσετε στις λεπτομέρειες της δουλειάς σας, ενώ μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια διαφορετική μέρα η Πέμπτη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, ειδικά από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη περνώντας στη φιλική σας Παρθένο θα ομαλοποιήσει πολύ τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και θα ευνοήσει ιδιαίτερα και τις σχέσεις σας. Από σήμερα ξεκινά η επιρροή των δυο συνόδων Αφροδίτης και Ερμή με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σας θα συναντηθεί με τον πλανήτη των αλλαγών και των εκπλήξεων αύριο, όμως ήδη έχει αρχίσει να επηρεάζει λόγω της προσέγγισης της. 

ΔΙΔΥΜΟ

Σήμερα θα είστε αρκετά πιο ενθουσιώδεις στις συζητήσεις και τις επαφές σας και θα έχετε και περισσότερη έμπνευση. Η αυριανή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας βρει κάπως γοητευμένους σε μια ερωτική ιστορία, αλλά προσέξτε πού πάτε να μπλέξετε, ειδικά αν είναι μια αδιέξοδη ή απαγορευμένη σχέση.

Από την άλλη, μπορεί να σας συγκινεί και μια επαγγελματική πρόταση ή μια δουλειά που στο μυαλό σας μπορεί να την εξιδανικεύετε και να σας φαίνεται πολύ ταιριαστή για σας, μέχρι να ανακαλύψετε ότι τελικά ήταν μόνο ενθουσιασμός. Γι’ αυτό μην παίρνετε ρίσκα σήμερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ