Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η Νόρα Κατσέλη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών, υπό στενή νευρολογική παρακολούθηση η Νόρα Κατσέλη, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν των θεραπόντων γιατρών.

«Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 20/04/2021 και ώρα 20:07 διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Ευρωκλινικής Αθηνών η κυρία Νόρα Κατσέλη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου και συνεχίζει:

«Λαμβάνοντας υπόψη την κλινική κατάσταση της ασθενούς και την έκταση του αιματώματος, αποφασίσθηκε η άμεση νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Η χειρουργική παρέμβαση εξελίχθηκε χωρίς επιπλοκές».

Δείτε επίσης: Η Λούκα Κατσέλη μίλησε στο Eirinika για την κατάσταση υγείας της αδερφής της Νόρας Κατσέλη - Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί εγκεφαλική αιμορραγία

«Η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, υπό στενή νευρολογική παρακολούθηση», καταλήγει η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την ηθοποιό και πρώην βουλευτή Νόρα Κατσέλη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ