Άγριες Μέλισσες: Έρχονται μεγάλες συγκρούσεις - Ο Νικηφόρος παίρνει το παιδί & φεύγει στην Λάρισα χωρίς την Ασημίνα (βίντεο)

Καταιγιστικές εξελίξεις...

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. 

Κάποιοι συμμαχούν, κάποια μυστικά αποκαλύπτονται «Άγριες Μέλισσες», ενώ κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους… πληρώνοντας όμως το κόστος.

 Τετάρτη 21 Απριλίου – Επεισόδιο 130

Ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Θα φέρει η πρότασή του τη συμφιλίωση ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια; Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Η Ασημίνα θα συμμαχήσει, πάλι, με τη Μυρσίνη; Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους.

Η Ουρανία, ενθουσιασμένη, κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας, τον Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες.

Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Μελέτη και τον Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη; Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στον Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 22 Απριλίου – Επεισόδιο 131

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους. Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει;

Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών; Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους.

Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;

Ο Νικηφόρος παίρνει το παιδί και φεύγει στην Λάρισα - Έξαλλη η Ασημίνα 

Μπαίνουμε σε περίοδο μεγάλων συγκρούσεων και εντάσεων στις Αγριες Μέλισσες. Ο  Νικηφόρος θα φύγει από το σπίτι του και θα πάει στη Λάρισα μαζί με τον μικρό. 

Τελικά η Ασημίνα δεν θα τον ακολουθήσει,  απορρίπτει την πρόταση του και αυτό φέρνει μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Στην Λάρισα είναι πολύ δυστυχισμένος ο Σέργιος, δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και περιμένει μία φορά την εβδομάδα που θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να δει τη μητέρα του και τις θείες του.

Από κει και πέρα όμως έρχονται και άλλες εξελίξεις. Τελικά θα οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια για την επιμέλεια του μικρού Σεργίου. Δρόσω και Ασημίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όμως ένα απρόοπτο γεγονός, ένα δυσάρεστο περιστατικό θα αναγκάσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο χωριό. Θα δούμε αν θα είμαι μόνιμα ή προσωρινά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ