Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η υπέροχη συλλογή της Simone Rocha για την H&M! - Πριγκιπικά φορέματα, τούλι, αγριολούλουδα (φωτό)

Η νέα συλλογή μέσα από μια πρωτοποριακή εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας...

Υπάρχει μία υπέροχη γοητεία στη συλλογή που προτείνει η Simone Rocha σε συνεργασία με την H&M για την άνοιξη. Η  Ιρλανδή σχεδιάστρια αποτίει φόρο τιμής  στην πολυπολιτισμική  κληρονομιά της και στις αναρίθμητες πηγές έμπνευσης που καθόρισαν την εξέλιξη του οίκου της, όπως οι παραδόσεις και οι χειροτεχνίες του Χονγκ Κονγκ, αλλά και οι σπουδαίοι καλλιτέχνες της ιστορίας της τέχνης.

Η συλλογή Simone Rocha x H&M ενώνει τις γραμμές, τα σχέδια, τα διακοσμητικά στοιχεία και τις επιρροές που καθόρισαν τον κόσμο της Rocha, προσφέροντας ένα νέο αέρα στα χαρακτηριστικά της κομμάτια, εξυμνώντας παράλληλα τις σημαντικότερες συλλογές της που διαμόρφωσαν την ιστορία του οίκου της.

 

 

Στοιχεία από αυλικούς των Τυδώρ, αγριολούλουδα, πορτρέτα και φωτογραφίες από κούκλες και παιχνίδια αναμειγνύονται αρμονικά με καρό και φλοράλ μοτίβα, διακοσμητικές λεπτομέρειες, και αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου. Η εσωτερική ομάδα σχεδιασμού της Simone Rocha και της H&M ανέπτυξαν όλα τα σχέδια ειδικά γι’ αυτή τη συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια δημιουργίας της συλλογής, η σχεδιάστρια ανέτρεξε στο αρχείο της, συνδυάζοντας παλαιότερες συλλογές και αγαπημένα της κομμάτια, τα οποία εξέλιξε σε δυναμικές νέες προτάσεις, κατάλληλες για το σήμερα.

Η συλλογή, η οποία κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, συνέπεσε χρονικά με τη 10η επέτειο  του οίκου Simone Rocha – ένα μεγάλο επίτευγμα για μια ανεξάρτητη μάρκα με έδρα το Λονδίνο.

Η Simone Rocha είναι αναγνωρισμένη για τη δύναμη του οράματός της, αλλά και για τη συνοχή που χαρακτηρίζει όλες τις συλλογές της, επιτρέποντας έτσι στους θαυμαστές της να συνδυάζουν κομμάτια παλαιότερων συλλογών με νέα αναφέρει το tsemperlidou.

Η συνεργασία με την H&M έγινε με την ίδια επιθυμία να δημιουργήσει περίτεχνα κομμάτια που θα αγαπηθούν και θα φορεθούν ξανά και ξανά. Αποτελεί μια πρόσκληση στον κόσμο της Simone Rocha, που απευθύνεται σε όλους.

2.hm.

Η Rocha έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα σχεδιαστών – Lanvin, Balmain, Kenzo, Erdem, Moschino – που συνεργάζεται με την H&M και η χαρούμενη συλλογή της σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι ότι η αειφορία βρίσκεται στο επίκεντρο της μάρκας της Rocha και το να καταφέρει να δουλέψει βάσει αυτού στο high street brand δεν ήταν καθόλου εύκολο επίτευγμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ