Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα είναι σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Αν και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Λέοντα, εξαιτίας των πολύ δυναμικών της όψεων με τον Ουρανό και τον Κρόνο, κάνει την ημέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι, ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια. 

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι σε μια θέση που σας πηγαίνει, οι όψεις της δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στον χώρο εργασίας είτε και στο φιλικό σας περιβάλλον, διότι μπορεί η πρόθεση σας να είναι άλλη και τελικά η κατάσταση να διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά από αυτό που υπολογίζατε αρχικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Την έκφραση «κάθομαι» σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να την νιώσετε στο πετσί σας σήμερα, καθώς υπάρχει ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη. Με την Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στον χώρο εργασίας είτε στον χώρο του σπιτιού. Ειδικά τις πρωινές ώρες, που η Σελήνη συναντά τον Ουρανό, είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς και σήμερα είναι από αυτές τις ημέρες που το μυαλό σας τρέχει με 1000, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε για να μην γίνετε ακόμη πιο νευρικοί ή ανήσυχοι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από την άλλη μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ