Ο πρίγκιπας Χάρι φεύγει χωρίς να μιλήσει με τον πατέρα του - Ο διάδοχος του θρόνου το κρατάει «μανιάτικο» στον γιο του

«Έχουν πολύ δρόμο» μπροστά τους...

Πολύ δρόμο φαίνεται να έχουν ακόμα μπροστά τους ο πρίγκιπας Χάρι και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος, που δείχνει να κρατά «μανιάτικο» στο γιο του για τα όσα είπε στην Όπρα αλλά και για το ότι παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο εγγονός του πρίγκιπα Φίλιππου επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του αλλά όλα δείχνουν ότι φεύγει για την Αμερική, όπου και ζει πια χωρίς να έχει κάνει ένα προσωπικό τετ α τετ μαζί του.

Οι δυο τους μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ πιστεύεται ότι συνομίλησαν στο Frogmore Cottage μετά την κηδεία, ωστόσο μια πηγή προσκείμενη στο παλάτι είπε στο Page Six ότι «είναι ακόμα νωρίς και πως «έχουν πολύ δρόμο».

Ο Χάρι αναμένεται να αναχωρήσει σύντομα για την Καλιφόρνια όπου βρίσκεται η γυναίκα του Μέγκαν Μαρκλ η οποία δεν κατάφερε να ταξιδέψει μαζί του, μετά από προτροπή του γιατρού της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν είναι έγκυος και το καλοκαίρι θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι που θα είναι και το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Ήδη εικόνες και βίντεο από την κηδεία του Φίλιππου έδειχναν τον πρίγκιπα Χάρι και τον αδερφό του Ουίλιαμ να μιλούν το Σάββατο μετά από το τελευταίο αντίο.

Οι πληροφορίες ήθελαν την Κέιτ Μίντλετον να αναλαμβάνει χρέη ειρηνοποιού και να πιάνει πρώτη την κουβέντα στον Χάρι. Αργότερα στην συζήτηση μπήκε ο αδερφός του.

 

 

Σύμφωνα με την The Sun ο μικρός γιος της Νταϊάνα μετά την τελετή κάλεσε στο Frogmore Cottage (εκεί έμενε πριν φύγει για τις ΗΠΑ) τον πατέρα του, τον αδερφό του και την Κέιτ για να μιλήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο πηγές είπαν στο Page Six ότι δεν υπήρξε κάποια «ένας προς έναν» συζήτηση μεταξύ τους αφού τόσο ο 72χρονος διάδοχος του θρόνου, όσο και ο μεγάλος του γιος ήθελαν ο ένας τον άλλο να είναι μάρτυρες κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον Χάρι.  Δεν ήθελαν δηλαδή κάποιος από τους δύο να μιλήσει με τονπρίγκιπα χωρίς να είναι ο άλλος παρών.

 

Πάντως η Sun αναφέρει ακόμα ότι η όλη επίσκεψη κράτησε περίπου 2 ώρες και πως η πριγκίπισσα Ευγενία (1η ξαδέρφη του Χάρι και του Ουίλιαμ) και ο άντρας της - στους οποίους ο Χάρι παραχώρησε το σπίτι όταν έφυγε για την Αμερική - «τρόμαξαν» όταν είδαν τους τέσσερις τους.

Πηγή είπε στο βρετανικό μέσο ότι ο Χάρι «προφανώς θα ένιωσε ότι είναι μειοψηφία αφού ήταν μόνος απέναντι σε τρεις» ακόμα συμπλήρωσε ότι για αυτό ίσως ήθελε να τους καλέσει στο δικό του σπίτι.

Κατά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Όπρα Ουίνφρι ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με την σύζυγό του τον περασμένο μήνα, εκείνη είχε δηλώσει ότι οι εκκλήσεις της για βοήθεια όταν αισθάνθηκε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει αγνοήθηκαν και ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, το οποίο δεν κατανομάστηκε, είχε ρωτήσει πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το χρώμα του δέρματος του αγέννητου ακόμη παιδιού του ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας είχε εξάλλου εκφράσει τη λύπη του για την αντίδραση της οικογένειάς του στην απόφαση του ζεύγους να απομακρυνθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει στο Λος  Άντζελες.

Σε απάντηση, η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε ότι η βασιλική οικογένεια λυπήθηκε από τις δύσκολες εμπειρίες του εγγονού της και της Μέγκαν και δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση κατ'ιδίαν του ρατσιστικού σχολίου για τον γιο τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ