Celebrities που φωτογραφήθηκαν όταν ήταν έγκυες: Από την πιο πρόσφατη Gigi Hadid στο εξώφυλλο της Demi Moore το 1991 (φωτό)

Έχουν ποζάρει για κάποιο γνωστό περιοδικό ή έχουν ανεβάσει δικές τους επαγγελματικές φωτογαρφίες 

Δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που έχουν ποζάρει για κάποιο γνωστό περιοδικό ή έχουν ανεβάσει δικές τους επαγγελματικές φωτογαρφίες ενώ ήταν έγκυες.

Και μπορεί όταν το έκανε η Demi Moore το 1991 στο Vanity Fair να μην ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ωστόσο πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Άλλωστε η μητρότητα και η εγκυμοσύνη είναι κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό.

Ας δούμε λοιπόν μερικές celebrities που «γιόρτασαν» τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες και μας τις έδειξαν μέσα από τις σελίδες κάποιου περιοδικού.

Demi Moore 

 

Πρόκειται για ένα εξώφυλλο που έχει γράψει ιστορία αφού πρέπει να είναι η πρώτη του διάσημη που φωτογραφήθηκε ενώ ήταν έγκυος.

Η ηθοποιός πόζαρε το 1991 στο Vanity Fair και στον φακό της Annie Leibovitz. Εντελώς γυμνή με την φουσκωμένη της κοιλιά κάλυπτε το στήθος της με τα χέρια της.

Veronica Webb

Το διάσημο μοντέλο που περπάτησε στα 90ς στις πασαρέλες δίπλα σε ονόματα όπως η Ναόμι Κάμπελ είχε ποζάρει το 2004 στη Vogue.

Gigi Hadid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ίσως η πιο πρόσφατη φωτογράφηση της λίστας αφού το top model έγινε μητέρα μόλις πριν 7 μήνες. Όσο ήταν έγκυος είχε αναρτήσει στο Instagram της μερικές εικόνες από την εγκυμοσύνη της. 

Serena Williams

Με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και εντελώς γυμνή είχε φωτογραφηθεί το 2017 για το Vanity Fair και η κορυφαία τενίστρια που είναι μητέρα ένας κοριτσιού.

Beyonce


 
Όταν περίμενε τα δίδυμα με τον άντρα της Jay Z η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί μέσα από την ιστοσελίδα της μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Με αυτόν τον τρόπο είχε κάνει τότε γνωστή και την χαρμόσυνη είδηση.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ