Την ονόμασαν 'loveseat' και είναι πολυθρόνα για δυο: Εσάς και τον γάτο σας - Οι designers έβαλαν τροχό με ροδάκια δίπλα στο κάθισμα σας! Εντυπωσιακό (φωτο)

Η πιο περίεργη πολυθρόνα... 

Οι σχεδιαστές Stephan Verkaik και Beth Horneman δημιούργησαν μια πρωτότυπη πολυθρόνα , την οποία ονόμασαν 'The Loveseat'.

Μια καρέκλα ουσιαστικά που... φέρνει πιο κοντά γάτες και ιδιοκτήτες.

spend more time with your cats on a loveseat 1

catham city

Ο σχεδιασμός συγχωνεύει δύο διαφορετικούς κόσμους σε ένα, δίνοντας στους ιδιοκτήτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ενώ η γάτα παίζει δίπλα τους. Δίπλα στην πολυθρόνα οι σχεδιαστές επέλεξαν να βάλουν έναν τροχό, στο οποίο η γάτα παίζει, την ίδια στιγμή που εσείς κάθεστε δίπλα της, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παρακολουθώντας το αγαπημένο σας σόου αναφέρει το designboom.

«Το μεγάλο ζήτημα με τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων είναι ότι, αν και είναι όμορφα σχεδιασμένα, ποτέ δεν ξέρουμε που να τα τοποθετήσουμε στο σπίτι μας'', λένε οι Stephan Verkaik και Beth Horneman. 

spend more time with your cats on a loveseat 2

spend more time with your cats on a loveseat 5

spend more time with your cats on a loveseat 3

Η πολυθρόνα θα είναι έτοιμη για παραγγελίες από αύριο 20 Απριλίου 2021. Για όσους την παραγγείλουν θα πρέπει να την συναρμολογήσουν και έπειτα να την... χαρούν μαζί με την γαοτύλα τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ