Άση Μπήλιου: Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις τετραγώνου σήμερα με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, δημιουργώντας ένα έκρυθμο και γκρινιάρικο κλίμα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις τετραγώνου σήμερα με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, δημιουργώντας ένα έκρυθμο και γκρινιάρικο κλίμα

Είμαστε στο πρώτο τέταρτο της Σελήνης καθώς περνά σήμερα στον Λέοντα και από σήμερα μέχρι τις 22/4 έχουμε ένα σπάνιο φαινόμενο όπου τα 7 από τα 10 ουράνια σώματα του Ηλιακού μας συστήματος θα βρίσκονται σε σταθερά ζώδια. Στον Ταύρο θα βρίσκονται Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Ουρανός, στον Υδροχόο Δίας και Κρόνος και στον Λέοντα η Σελήνη.

Μόνο στον Σκορπιό δεν έχουμε πλανήτη για να συμπληρωθεί ένας σταυρός. Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις τετραγώνου σήμερα με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, δημιουργώντας ένα έκρυθμο και γκρινιάρικο κλίμα στη μέρα μας και κυρίως στις σχέσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Όμως προσέξτε θέματα των οικονομικών. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητική η Τρίτη με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι τώρα εν όψει και του Πάσχα. Πιθανώς να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διότι κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση. 

ΔΙΔΥΜΟ

Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και μια καρδιά μικρού παιδιού γεμάτο περιέργεια για τη ζωή. Τα ατού σας είναι η επικοινωνία και η κίνηση. Όμως η έλλειψη ελευθερίας ή επιλογών, μπορεί να σας αναστατώνει περισσότερο από τους άλλους και σήμερα να είστε εκνευρισμένοι ή να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας! Είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ