Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έχουμε την ανάγκη να ελέγξουμε τα πράγματα και να δείξουμε τη δύναμη μας μπαίνοντας κάποιες φορές σε αδιέξοδες ασυμφωνίες ή παιχνίδια εξουσίας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Δευτέρα είναι έντονη καθώς ξεκινά με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό, πριν αποχωρήσουν και οι δυο τους την ίδια μέρα και εγκατασταθούν στον Ταύρο. Η γήινη επιρροή του Ταύρου θα είναι κυρίαρχη στην καθημερινότητα μας και σταδιακά θα διαφοροποιηθούν και οι ρυθμοί μας, παίρνοντας έναν πιο αργό και σταθερό τόνο. 

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο σας την τελευταία ημέρα των γενεθλίων σας και η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, παίζουν παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή τους γονείς.

ΤΑΥΡΟΣ'

Ίσως η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για σας, καθώς από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, το μυαλό σας επίσης είναι συγκεντρωμένο και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή. Αμέσως μετά από αυτή τη συνάντηση κορυφής, ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σας και το βράδυ θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος, σημαίνοντας την έναρξη των φετινών σας γενεθλίων.

ΔΙΔΥΜΟ

Η ευνοϊκή σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ερμή στο ξεκίνημα της Δευτέρας, είναι βοηθητική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας και την εβδομάδα σας, αλλά και να επικοινωνήσετε με πιο ξεκάθαρο τρόπο με συνεργάτες και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Αμέσως μετά από αυτή τη σύνοδο, ο κυβερνήτης σας Ερμής αποχωρεί από τον Κριό και προχωρά στον Ταύρο. Εκεί θα βρεθεί με τη σειρά του κι ο Ήλιος το βράδυ, σημαίνοντας την έναρξη μια πιο εσωστρεφούς, αλλά και παρασκηνιακής περιόδου. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ