Η Vanessa Bryant δεν ξεχνά τον αγαπημένο της Kobe: Το συγκινητικό βίντεο & η φωτό για την 20η επέτειο του γάμου τους - όταν ο νεκρός πλέον άντρας της μίλαγε για εκείνη

«Καλή μας επέτειο μωρό μου σε αγαπώ»

Ήταν το 2001 όταν ο Kobe Bryant ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Vanessa. Σαν χθες (18/4) θα έκλειναν 20 χρόνια γάμου.

Με αφορμή την επέτειό τους λοιπόν η Vanessa ανάρτησε μια φωτογραφία αλλά και ένα βίντεο στο οποίο ακούμε τον Kobe να μιλάει για εκείνη.

«Καλή μας επέτειο μωρό μου σε αγαπώ» έγραψε στο ένα από τα ποστ της, ενώ στην εικόνα από τον γάμο τους βλέπουμε να δίνουν ένα φιλί στο στόμα. 

Στο βίντεο πάλι ακούμε τον Kobe να λέει για την γυναίκα του «περνάμε καλά μαζί. Την αγαπώ. Είναι και η κολλητή μου ταυτόχρονα».

Το 2020 ο μπασκετμπολίστας πέθανε στο μοιραίο δυστύχημα με το ελικόπτερο που κόστισε την ζωή σε 8 ακόμα άτομα, ανάμεσα στα οποία και η 13χρονη κόρη τους Gianna.

Ο πόνος ήταν αβάσταχτος για την σύζυγό του που θυμάται πάντα εκείνον και το κοριτσάκι τους. Πώς να τους ξεχάσει άλλωστε.

Εκείνη και ο καλός της γνωρίστηκαν το 1999, όταν ο Kobe ήταν 20 και η Vanessa 17. Σύμφωνα με το People  της έκανε πρόταση γάμου όταν έκλεισε τα 18 της χρόνια.

 Στις 18 Απριλίου του 2001 παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί 4 παιδιά. Την Natalia, 18 ετών, την Bianka, 4 ετών, την μικρή Capri που είναι 1 και την Gianna που «έσβησε» μαζί με τον μπαμπά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ