Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Αγκαλιά τα δύο κουκλιά της Ελένης Μενεγάκη και της Δωροθέας (φωτό)

Τα πιο όμορφα πλάσματα!

 

Το ότι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι κούκλος το γνωρίζαμε, όπως γνωρίζαμε άλλωστε και πόσο όμορφη είναι η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη!

Τα δύο αυτά κουκλιά λοιπόν κάνουν παρέα, με τον Άγγελο Λάτσιο να δημοσιεύει τώρα και μερικές κοινές τους φωτογραφίες στην σελίδα του στο Instagram.

Photo: Instagram/ aggelos_latsios

Ο 19χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου κάθεται αγκαλιά με την μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη που φορά ένα κόκκινο καπέλο.

Εκείνος με τα γυαλιά ηλίου του κοιτά στο πλάι ενώ εκείνη δίνει ένα φιλί στον φακό. Οι δυο τους είναι πολύ κοντά και όπως φαίνεται και από τις εικόνες περνούν χρόνο μαζί.

Μάλιστα σε μια απο τις φωτογραφίες τους βλέπουμε να κοιμούνται αγκαλιά με το φως του ήλιου να λούζει τα πρόσωπά τους.

Η Γαία είναι η 17χρονης κόρη της Δωροθέας Μερκούρη από τον γάμο της με τον Ward Stegerhoek, ενώ η όμορφη Ελληνοϊταλίδα έχει ακόμα ένα κορίτσι με τον σύζυγό της, την 21χρονη Ηλέκτρα που ζει στο Άμστερνταμ και είναι επίσης μια κούκλα. 

Η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη έχει ακόμα δύο παιδιά από τον πρώην άντρα της Γιάννη Λάτσιο, την 16χρονη σήμερα Λάουρα και την 13χρονη Βαλέρια. Επίσης έχει μια κόρη 6 ετών, την Μαρίνα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ