Όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος ζήτησε συγνώμη από τον Νίξον - Το γράμμα του στον Αμερικανό πρόεδρο, μετά από δείπνο στον Λευκό Οίκο

«Εκείνο το βράδυ ξύπνησα με κρύο ιδρώτα»

Με κρύο ιδρώτα είχε ξυπνήσει ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά από δείπνο στον Λευκό Οίκο, στο οποίο είχε παρευρεθεί.

Ο δούκας του Εδιμβούργου που οδηγήθηκε το Σάββατο 17 Απριλίου στην τελευταία του κατοικία - είχε στείλει τότε ένα γράμμα στον Ρίτσαρντ Νίξον, το οποίο πρόσφατα ανασύρθηκε από το αρχείου του Richard Nixon Presidential Library and Museum.

«Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο εκτίμησα την ευγένεια και την φιλοξενία σας στον Λευκό Οίκο. Ήμουν κάπως “φορτωμένος” από τον κόσμο, όμως χάρηκα πολύ που γνώρισα μια τόσο ξεχωριστή παρέα» είχε γράψει ο σύζυγος της βασίλισσας τον Νοέμβριο του 1969 στον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με το Page Six.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anonym (@_russian_trace)

«Μετά την εξαιρετική ικανότητα των άλλων ομιλιτών και την δική σου, φοβάμαι ότι η συνεισφορά μου ήταν πολύ βαρετή… εκείνο το βράδυ ξύπνησα με κρύο ιδρώτα όταν κατάλαβα ότι ξέχασα να κάνω πρόποση στην υγεία σας. Ζητώ ταπεινά συγνώμη» έγραψε ακόμα ο πρίγκιπας Φίλιππος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ