Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου έφερε ξανά κοντά τον Harry και τον William - Είχαν να βρεθούν πάνω από ένα χρόνο (φωτό & βίντεο)

Θα περίμενε κανείς ότι οι γιοι της Νταϊάνα θα καθόντουσαν δίπλα αλλα...

Στην κηδεία του παππού τους πρίγκιπα Φίλιππου βρέθηκαν ξανά ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry.

Τα δύο αδέρφια είχαν να ειδωθούν πάνω από ένα χρόνο και οι φωτογραφίες τους από το τελευταίο αντίο στον δούκα του Εδιμβούργου κάνουν τώρα τον γύρο των media.

Θα περίμενε κανείς ότι οι γιοι της Νταϊάνα θα καθόντουσαν δίπλα στην κηδεία ωστόσο προχωρώντας πίσω από το φέρετρο είχαν στην μέση τον ξάδελφό τους, πρίγκιπα Peter Phillips (τον γιο της πριγκίπισσας Άννας).

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος Harry, δούκας του Σάσεξ, παραιτήθηκε από όλα τα βασιλικά του καθήκοντα και έχασε όλους τους στρατιωτικούς του τίτλους τον Ιανουάριο όταν εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες με την σύζυγό του Μέγκαν και τον γιό τους Άρτσι.

 

 

Κατά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Όπρα Ουίνφρι μαζί με την σύζυγό του τον περασμένο μήνα, εκείνη είχε δηλώσει ότι οι εκκλήσεις της για βοήθεια όταν αισθάνθηκε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει αγνοήθηκαν και ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, το οποίο δεν κατανομάστηκε, είχε ρωτήσει πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το χρώμα του δέρματος του αγέννητου ακόμη παιδιού του ζευγαριού.

 

 

 

 

 

 

Ο Harry είχε εξάλλου εκφράσει τη λύπη του για την αντίδραση της οικογένειάς του στην απόφαση του ζεύγους να απομακρυνθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

Σε απάντηση, η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε ότι η βασιλική οικογένεια λυπήθηκε από τις δύσκολες εμπειρίες του εγγονού της και της Μέγκαν και δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση κατ'ιδίαν του ρατσιστικού σχολίου για τον γιο τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ