Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Η άφιξη της Κόμισσας Penny - Στενής φίλης & φημολογούμενης ερωμένης του - Το dress code της 67χρονης κολλητής του (φωτό)

Τον είχε γνωρίσει σε έναν αγώνα πόλο

Η Penelope (Penny) Knatchbull  - στενή φίλη και φημολογούμενη ερωμένη του πρίγκιπα Φίλιππου - είναι ανάμεσα στα άτομα που βρίσκονται στο κάστρο του Windsor για την κηδεία του δούκα του Λουξεμβούργου.

Η 67χρονη κόμισσα, γνωστή στο παρελθόν ως λαίδη Romsey και αργότερα ως λαίδη Brabourne, έφτασε στο κάστρο του Windsor.

Για την περίσταση έχει επιλέξει να φορέσει ένα σκουρόχρωμο φόρεμα με στρογγυλό λαιμό το οποίο έχει συνδυάσει με σκουλαρίκια πέρλες και ένα κομψό μαύρο καπέλο.

Εκείνη και ο εκλιπών πρίγκιπας Φίλιππος ήταν πολύ κοντά, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει λάβει πρόσκληση για να είναι στην κηδεία του, μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Penny γνώρισε τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της, πρίγκιπα Φίλιππο σε έναν αγώνα πόλο, όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και σε σχέση με τον λόρδο Romesy, τον εγγονό του Ερλ Μαουντμπάτεν, Νόρτον Νάτσμπουλ.

Εν τω μεταξύ, η στενή σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια ήρθε επίσης μέσω της φιλίας του Νόρτον με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ήταν συμμαθητές στο σχολείο και ο Νόρτον βοήθησε τον Κάρολο στην προσαρμογή του. Εκείνη και ο Νόρτον απέκτησαν δύο παιδιάμ ενώ το 1986 έκανε άλλη μία κόρη, η οποία πέθανε σε ηλικία 5 ετών από καρκίνο των νεφρών.

Τα βρετανικά ταμπλόιντ έχουν γράψει πολλά κατά καιρούς για την σχέση της με τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ αφού οι δυο τους έχουν κάνει αρκετές φορές κοινές εμφανίσεις.

Ήταν πολύ συχνά καλεσμένη στα πάρτι που διοργανώνονταν τα Σαββατοκύριακα στο Wood Farm, ήταν η παρέα του πρίγκιπα Φίλιππου στην οδήγηση άμαξας.

«Όταν είδα τον Φίλιππο και την Penny να χορεύουν στην πίστα χορού στο Royal Yacht Squadron Ball κάποια στιγμή, κανείς από τους δύο τους δεν έδινε σημασία στο ποιος τους έβλεπε ή στο τι θα μπορούσε να πει. Παρατήρησα ότι ο Φίλιππος ήταν πολύ άνετος με την όμορφη Penny. Είναι αναμφίβολα πολύ κοντά της και αποτελεί έναν υποστηρικτικό φίλο και μέντορα» θα γράψει για τον Φίλιππο και την κόμισσα Penny η συγγραφέας Ίνγκριντ Σιούαρντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ