Το αντίο της βασίλισσας Ελισάβετ στον ωραίο της Φίλιππο - Μια σπάνια φωτογραφία από μια χαλαρή, ευτυχισμένη στιγμή τους

Στην Σκωτία το 2003, καθισμένοι στο γρασίδι

Σήμερα (17/4) η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας θα πει το τελευταίο αντίο στον πρίγκιπα Φίλιππο που «έφυγε» από την ζωή την Παρασκευή (9/4) σε ηλικία 99 ετών.

Μόλις 2 μήνες πριν κλείσει τα 100 ο δούκας του Εδιμβούργου άφησε την τελευταία του πνοή με την βασίλισσα Ελισάβετ να τον αποχαιρετά τώρα με μια τρυφερή τους φωτογραφία.

Στην εικόνα οι δυο τους είναι καθισμένοι στο γρασίδι στην κορυφή του Coyles of Muick στα Highlands της Σκωτίας.

Πρόκειται για μια σπάνια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2003 και σε αυτή έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Ελισάβετ και τον ωραίο της Φίλιππο σε μια χαλαρή τους στιγμή.

Photo: Instagram.theroyalfamily

Photo: Instagram.theroyalfamily

Χαμογελαστοί και οι δύο κοιτούν προς τον φακό και χαμογελούν. Μια ηρεμία κυριαρχεί στα πρόσωπά τους και ένα αίσθημα αγάπης.

Βέβαια δεν αγγίζουν ο ένας τον άλλο, όπως άλλωστε ορίζει και βασιλικό πρωτόκολλο. Πάντα ήταν προσεκτικοί στις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης.

Αντίθετα κάθονται πλάι - πλάι, με την βασίλισσα να φορά μια καρό φούστα και το Φίλιππο να έχει γύρει προς τα πίσω και να απολαμβάνει τον ήλιο.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση ήταν επιθυμία της Ελισάβετ να δημοσιευτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία. 

Δείτε επίσης: Φίλιππος & Ελισάβετ: Ένας έρωτας ετών 73 - Οι ερωτικές επιστολές του Δούκα του Εδιμβούργου στην αγαπημένη του "Lilibet" (φώτο)

Εκείνη και ο Φίλιππος άλλωστε αγαπήθηκαν πολύ. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1947 και έμειναν μαζί για πάνω από 73 χρόνια.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ