Μην κοιτάτε περίεργα, συνέβη! Μια νταλίκα στην σκεπή, κρέμεται έτοιμη να… φύγει σαν τρελή & να ρίξει το σπίτι μαζί (βίντεο)

«Είναι ένα πρωί που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»

Τον γύρου του κόσμου κάνουν οι εικόνες νταλίκας που κρέμεται από την σκεπή κτιρίου στην Ιταλία. Μην κοιτάτε περίεργα… είναι γεγονός!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως το βαρύ αυτό όχημα κατέληξε στην σκεπή και πως ακριβώς συνέβη το περίεργο αυτό περιστατικό, ωστόσο οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του κτιρίου, που βρίσκεται στο Caccamo του Παλέρμο καθώς σε αυτό μένουν 6 οικογένειες.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στην ιταλική La Stampa περιέγραψαν το πρωτόγνωρο αυτό σκηνικό λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ένα πρωί που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

«Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο γύρω στις 8.30. Ακούστηκε σαν μια μεγάλη βροντή. Τότε καλέσαμε από την αστυνομία. Μας είπαν να εκκενώσουμε τα σπίτια μας.

Ανησυχούσαμε πραγματικά γιατί το όχημα θα μπορούσε να πέσει και να καταλήξει στο κτίριο. Είμαστε πολύ ανήσυχοι, φοβισμένοι.  Έπρεπε να βιαστούμε να βγούμε έξω από το σπίτι. Είναι ένα πρωί που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» είπαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ