Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: To ζευγάρι χώρισε & αυτή την φορά είναι οριστικό - Η πέτρα του σκανδάλου & η επιστροφή του δαχτυλιδιού αρραβώνων (φωτό)

Έβγαλαν κοινή ανακοίνωση... 

Σαν βόμβα έπεσε πριν λίγο καιρό η είδηση πως η Jennifer Lopez  και ο Alex Rodriguez χώρισαν. Το ζευγάρι διέψευσε τις φήμες, ενώ λίγο αργότερα έκανε μαζί διακοπές στον Άγιο Δομίνικο  στον οποίο βρίσκεται η Λατίνα σταρ για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο και οι δυσκολίες έδειχναν να είχαν ξεπεραστεί. Τώρα όμως έσκασε άλλη μια βόμβα για γτον χωρισμό του ζευγαριού, ο οποίος αυτή την φορά είναι οριστικός. 

Η Jennifer Lopez και ο επί δύο χρόνια αρραβωνιαστικός της,  Alex Rodriguez επιβεβαίωσαν με κοινή τους δήλωση τον χωρισμό τους. 

 

 

 

 

Το ζευγάρι απέστειλε ανακοίνωση στο Today δηλώνοντας ότι «είμαστε καλύτερα ως φίλοι».

«Διαπιστώσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις μας και στα κοινά μας σχέδια. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλον και στα εκατέρωθεν παιδιά του. Από σεβασμό σε αυτά, το μοναδικό σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας έστειλαν μια λέξη καλοσύνης και ευγένειας» αναφέρεται.

Οι δύο τους είναι μαζί από το 2017, ενώ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2019. 

Μάλιστα σε τελευταία της ποστ η διάσημη star δεν φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. 

 

 

 

 

 

Η Προσωπική της Ζωή

Στα γυρίσματα της ταινίας «Blood and Wine» γνώρισε τον Οχάνι Νόα και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 1997 αλλά ύστερα από περίπου ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 1998, πήραν διαζύγιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2001, παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ αλλά κι αυτός ο γάμος είχε άδοξο τέλος, αφού τον Ιούνιο του 2002, χώρισαν. Έπειτα, έκανε σχέση με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 και τελικά χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2003

 

 

 

 

Τον Ιανουάριο του 2004, ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (με τον οποίο γνωρίζονταν ήδη από το 1999) και λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη όπου και ζούσαν. Τον Νοέμβριο του 2007, το ζευγάρι ανακοίνωσε από κοινού την εγκυμοσύνη της Λόπεζ, και τελικά στις 22 Φεβρουαρίου 2008, γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και τον Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2011.

 Alex Rodriguez 

 

 

Ο Rodriguez ήταν παντρεμένος με την Cynthia Scurtis, με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ