Σπύρος Σούλης: Αυτή η αλλαγή θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι σας και θα σας κοστίσει μόνο 15 ευρώ - Τι είναι;

Απίστευτη ιδέα...

Πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε εύκολα το χώρο σας; Με μπογιά μαυροπίνακα φυσικά!

Μπορεί να λατρεύετε το μαύρο για τη γκαρνταρόμπα σας, αλλά να το φοβάστε στη διακόσμηση του χώρου σας. Ο «φόβος» σας είναι ως ένα βαθμό δικαιολογημένος μιας και το μαύρο μπορεί να γίνει αυστηρό και... έντονο. Ωστόσο, το μαύρο αποτελεί ένα διαχρονικό και κομψό χρώμα που δημιουργεί αριστοκρατική κι εντυπωσιακή ένταση σε κάθε χώρο και υπέροχες αντιθέσεις, ειδικά αν συνδυαστεί με ανοιχτά χρώματα.

Πώς μπορείτε να το βάλετε στο χώρο σας χωρίς να δημιουργήσει έξτρα «βάρος»; Η μπογιά μαυροπίνακα αποτελεί μια στιλάτη, μοδάτη και μοντέρνα λύση και μπορεί να βρει εφαρμογή σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας: από το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό μέχρι την κουζίνα και το παιδικό δωμάτιο. 

Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να εφαρμόσετε την ειδική μπογιά μαυροπίνακα και να γράψετε ή να ζωγραφίσετε την επιφάνειά του με κιμωλίες ή ειδικό μαρκαδόρο ή να καλύψτε μέρος της επιφάνειάς του με κάποιο μοντέρνο και ευφάνταστο διακοσμητικό αυτοκόλλητο.

Για να σας βοηθήσουμε, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 6 τρόπους για να επιστρέψετε το σπίτι σας στην εποχή των... θρανίων!

Στο παιδικό υπνοδωμάτιο Συνδυάστε τον τοίχο-μαυροπίνακά σας με έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο, το μπλε, το κόκκινο και το φούξια. Αν μάλιστα, αφήσετε στο μικρό σας τη δυνατότητα να παίζει ελεύθερα με τις κιμωλίες του, το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα ξεχωριστό.

Συνδυασμένος με έντονα χρώματα, ο μαυροπίνακας είναι ιδανικός για ένα ξεχωριστό παιδικό υπνοδωμάτιο.

Συνδυασμένος με έντονα χρώματα, ο μαυροπίνακας είναι ιδανικός για ένα ξεχωριστό παιδικό υπνοδωμάτιο.

Αντί για κεφαλάρι Κάτι λείπει από το κρεβάτι σας; Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό κεφαλάρι, με τη βοήθεια του μαυροπίνακα. Τα καλά νέα: το κεφαλάρι σας μπορεί να αλλάζει σχήμα και χρώμα σούπερ οικονομικά ανάλογα με τη διάθεση σας ή την εποχή!

Πιο cool κρεβατοκάμαρα γίνεται; Γίνεται με μπογιά μαυροπίνακα και μπόλικη φαντασία!

Πιο cool κρεβατοκάμαρα γίνεται; Γίνεται με μπογιά μαυροπίνακα και μπόλικη φαντασία!

Λέξεις στην τραπεζαρία Θέλετε να δώστε το προσωπικό σας στίγμα και πιο δραματικό τόνο στην τραπεζαρία σας; Βάψτε κάποιον τοίχο της με μπογιά μαυροπίνακα και αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα πάνω σε αυτόν. Άν είστε πρακτικό πνεύμα μπορείτε να σημειώνετε σε αυτόν το κρασί και το μενού που θα απαρτίσουν το γεύμα σας, ενώ οι ελεύθερες "ψυχές" μπορούν πάντα να γράφουν ευχές για τους καλεσμένους τους.

Μέχρι και την τραπεζαρία σας μπορεί να αναβαθμίσει η μπογιά μαυροπίνακα!

Μέχρι και την τραπεζαρία σας μπορεί να αναβαθμίσει η μπογιά μαυροπίνακα!

Κλίμα τροπικό Δεν έχετε άλλο χώρο για γλάστρες; Ζωγραφίστε τις... σε έναν τοίχο μαυροπίνακα! Η εποχιακή ανανέωση ποτέ δεν υπήρξε πιο σικ, παιχνιδιάρικη ή εύκολη αναφέρει το spirossoulis.

Θέλετε ένα κομψό και μοντέρνο καθιστικό; Αποκτήστε το με φόντο μαυροπίνακα!

Θέλετε ένα κομψό και μοντέρνο καθιστικό; Αποκτήστε το με φόντο μαυροπίνακα!

Πίνακας σημειώσεων Αντί για πίνακα φελλού, αναβαθμίστε το γραφείο σας με λίγη μπογιά μαυροπίνακα. Χρησιμοποιήστε την για να φτιάξετε το δικό σας πίνακα ανακοινώσεων και σημειώσεων και κάντε το γραφείο σας πιο μοντέρνο και ξεχωριστό.

Πού θα κρατάτε τις σημειώσεις στο γραφείο σας; Στον τοίχο σας!

Πού θα κρατάτε τις σημειώσεις στο γραφείο σας; Στον τοίχο σας!

Πίνακας Οργάνωσης Δείτε πόσο έξυπνο είναι αυτό το DIY. Πάρτε μια ξύλινη πινακίδα σημειώσεων και βάψτε την με μπογιά μαυροπίνακα. Χωρίστε τον σε δύο λίστες. Η μια λίστα θα αφορά πράγματα που πρέπει να κάνετε και η άλλη πράγματα που κάνατε. Γράψτε σε μερικά ξύλινα μανταλάκια δουλειές που πρέπει να γίνονται καθημερινά μέσα στο σπίτι και βάλτε τα μανταλάκια στην αντίστοιχη πλευρά.

Με αυτό απλό τρικ θα βάλετε σε απόλυτη τάξη την καθημερινότητά σας.

Το παλιό μπάνιο... αλλιώς Το μπάνιο σας σάς φαίνεται ντεμοντέ και παλιομοδίτικο; Φέρτε το στο σήμερα περνώντας έναν τοίχο του με μπογιά μαυροπίνακα. Αυτή η αλλαγή θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά το χώρο σας και... θα βάλει τέλος στα σημειώματα από κραγιόν στον καθρέφτη του μπάνιο σας!

Μαυροπίνακας και στο μπάνιο!

Μαυροπίνακας και στο μπάνιο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ