H Σαρλότ Κασιράγκι στις λογοτεχνικές συζητήσεις του οίκου Chanel : Η πριγκίπισσα του Μονακό με δύο κυρίες των γραμμάτων & της τέχνης (φώτο-βίντεο)

Ντυμένη με total chanel outfit , και χαμογελαστή η Σαρλότ Κασιράγκι ήταν η τέλεια οικοδέσποινα αυτής της φιλολογικής συζήτησης 

Στις 6 Απριλίου η λογοτεχνική λέσχη του οίκου Chanel άνοιξε ξανά τις πύλες της. Η Σαρλότ Κασιράγκι υποδέχθηκε στο "στρογγυλό τράπεζι" τις Camille Laurens και Lyna Khoudri.

Η πριγκίπισσα του Μονακό ως πρέσβειρα και εκπρόσωπος του οίκου Chanel, συζήτησε με την νικήτρια του βραβείου Femina, Camille Laurens και την ανερχόμενη ηθοποιό Lyna Khoudri, για το βιβλίο "In his arms (Dans ces bras-là)", που χάρισε το βραβείο στην συγγραφέα των best sellers.

Συγγραφέας και η ίδια η Σαρλότ Κασιράγκι, μίλησε με τις δύο κυρίες για τα βιβλία και για το ρόλο που παίζουν στη ζωή μας, αλλά και για τη θέση της γυναίκας στα  γράμματα και τις τέχνες.

Στο τέλος αυτής της φιλολογικής συζήτησης η γαλλική Vogue μίλησε με τις τρεις κυρίες.

Στην συνέντεξη η Σαρλότ Κασιράγκι αποκάλυψε ότι το πάθος για ανάγνωση το κληρονόμησε από τη μητέρα της.

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο , αγαπάει πολύ τα μυθιστορήματα και την ποίηση και κληροδότησε το πάθος της στην κόρη της.

Από την άλλη πλευρά ο παππούς της Σαρλότ Κασιράγκι , πρίγκιπας Ρενιέ, της κληροδότησε μία σπουδαία βιβλιοθήκη όπως είπε η ίδια.

Η συγγραφέας Camille Laurens στην ίδια συνέντευξη είπε ότι οι συγγραφείς που θαύμαζε και διάβαζε με πάθος από μικρή της έδωσαν την ώθηση να ασχοληθεί και εκείνη με το γράψιμο.

Για τα αγαπημένα της βιβλία μίλησε και η Lyna Khoudri. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "The Blessed", εκτός από την αγάπη της για τα βιβλία μίλησε για την Μέγκαν Μαρκλ, την οποία είπε ότι θαυμάζει για το δυναμισμό της.

Ντυμένη με total chanel outfit , και χαμογελαστή η Σαρλότ Κασιράγκι ήταν η τέλεια οικοδέσποινα αυτής της φιλολογικής συζήτησης 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ