Ντελιβεράς έκλεψε 5 δόσεις του εμβολίου Pfizer - Mετά τους καφέδες τα φιαλίδια έκαναν φτερά (βίντεο)

 

Ντελιβεράς έκλεψε... εμβόλιο της Pfizer...

Συνελήφθη ένας 45χρονος ντελιβεράς γιατί την περασμένη Τρίτη, αφαίρεσε ένα ανοιχτό μπουκαλάκι εμβολίου για τον κορωνοϊό, από εμβολιαστικό κέντρο σε Κέντρο Υγείας στην Αγία Παρασκευή.

Στις 16:30, ντελιβεράς πήγε να αφήσει καφέδες στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Παρασκευής.

Το περιστατικό έγινε επί της Λ. Μεσογείων 454. Εκείνη την στιγμή είδε μπροστά του ένα ανοιχτό μπουκαλάκι εμβολίου, έτοιμο προς χρήση και το πήρε, για άγνωστους λόγους αφού δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μετά με ασφάλεια.

Την ώρα που παρέδιδε, έπιασε κουβέντα με τους ιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα και ενώ είχε φύγει, το προσωπικό διαπίστωσε ότι έλειπε ένα μπουκαλάκι εμβολίου Pfizer.

«Γνωρίζω το προσωπικό πάνω στο εμβολιαστικό κέντρο, πηγαίνω τους καφέδες τους αφήνω, πληρώνομαι και φεύγω, τώρα άλλοι συνάδελφοι δεν ξέρω τι κάνουν. Για το περιστατικό από ότι άκουσα και γω, ο συνάδελφος είχε πιάσει την κουβέντα και κατάφερε και πήρε το φυαλλίδιο με το εμβόλιο» είπε ένας εργαζόμενος ντελίβερι μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Το προσωπικό ανακάλυψε πως έλειπε το μπουκαλάκι και ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έτσι εντοπίστηκε ο 45χρονος και συνελήφθη για κλοπή. Στην κατοχή του δεν βρέθηκε το μπουκαλάκι και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ