Δύσκολες ώρες για τον Τομ Χανκς & την Ρίτα Γουίλσον: O γιος τους Tσετ, κατηγορείται για σωματική βία από την πρώην σύντροφό του (φωτό)

Φουρτούνες στην οικογένεια Χανκς.... 

Για σωματική κακοποίηση της πρώην συντρόφου του κατηγορείται ο γιος  του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, Τσετ, ο οποίος είναι ηθοποιός και μουσικός.

Ο 30χρονος Τσετ Χανκς κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ για σωματική και ψυχολογική βία και η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια.

 

 

 

Ο 30χρονος είναι το τρίτο παιδί του διάσημου ηθοποιού και πρώτο στον γάμο του με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον. 

 

 

 

 

Ο δικηγόρος του δήλωσε στα media: «Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Κιάνα Πάρκερ, είναι σοκαριστικοί. Οι ισχυρισμοί της είναι εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί».

Η Kiana όμως τον περασμένο Οκτώβριο ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της σε καβγά τους ήταν τόσο βίαιος που απείλησε να τη δολοφονήσει και μετά να αυτοκτονήσει. 

 

 

 

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail η θυελλώδης σχέση τους κατέληξε σε χωρισμό και η ίδια κατέληξε σε αυτή τη σοκαριστική καταγγελία. 

Η απάντηση του Τσετ Χανκς

Απαντώντας σε όλα αυτά, ο Χανκς, μέσω του δικηγόρου του, Μάρτυ Σίνγκερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της γυναίκας επιμένουν ότι ο Χανκς πρέπει να απολογηθεί για την κακοποίηση που κατηγορείται.

"Ο Τσετ Χανκς έχει κακοποιήσει επανειλημμένα την πελάτισσά μας και πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ανεξάρτητα από την οικογένειά του και την αναγνώρισή τους", ανέφεραν οι δικηγόροι της σε κοινή δήλωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ