Με μπλε σκούρο outfit η Πριγκίπισσα Άννα στην πρώτη επίσημη έξοδο μετά το θάνατο του πατέρα της Φίλιππου - Φανερά καταβεβλημένη (φώτο)

Η βασιλική οικογένεια επιστρέφει στα καθήκοντα της - Είχε προηγηθεί ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στην επίσημη σελίδα του Παλατιού στο Instagram.

Η πριγκίπισσα Άννα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά το θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, την Τρίτη 13 Απριλίου , επέστρεψε στα καθήκοντα της. 

Η σύζυγος του Δούκα του Εδιμβούργου, τέσσερις μέρες μετά το θάνατο του, προήδρευσε μιας ιδιωτικής τελετής στο Κάστρο του Ουίσδορ.

Creditis Instagram/roses_bloom_slowly

 

Η συγκέντρωση επισημοποίησε την αποχώρηση του του Count William Peel, ο οποίος ήταν ο Λόρδος Chamberlain από το 2006.

Την επόμενη μέρα, την Τετάρτη 14 Απριλίου, ήταν η σειρά της κόρης του εκλιπόντος πρίγκιπα να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση της.

Η πριγκίπισσα Άννα επισκέφθηκε το Isle of Wight την Τετάρτη. 

Με σκούρο μπλε outfit και φανερά καταβεβλημένη η κόρη του Πρίγκιπα Φίλιππου πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μέλους της βασιλικής οικογένειας μετά το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου.

Είχε προηγηθεί ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στην επίσημη σελίδα του Παλατιού στο Instagram.

"Ξέρεις ότι πρόκειται να συμβεί, αλλά δεν είσαι ποτέ πραγματικά έτοιμη. Ο πατέρας μου ήταν ο δάσκαλός μου, ο υποστηρικτής μου και κριτής μου, αλλά ως επί το πλείστον είναι το παράδειγμά  για μια ζωή που την έζησε όμορφα και υπηρετούσε το καθήκον του ελεύθερα,  κι αυτό ήταν ότι ήθελα περισσότερο να μιμηθώ.

Η ικανότητά του να αντιμετωπίζει κάθε άτομο ως ξεχωριστή προσωπικότητα και να προσαρμόζει   τις δικές του δεξιότητες σε κάθε περίσταση που ήταν απαραίτητο, φαίνεται σε όλους τους οργανισμούς στους οποίους συμμετείχε.

Θεωρώ ότι είναι τιμή και προνόμιο που μου ζητήθηκε να ακολουθήσω τα βήματά του και ήταν χαρά μου που με κράτησε σε επαφή με τις δραστηριότητές του.

Ξέρω τι σήμαινε για όλους στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία και στον ευρύτερο κόσμο.

Θα ήθελα να τονίσω πόσο πολύ εκτιμά η οικογένεια τα μηνύματα και τα αφιερώματα τόσων πολλών ανθρώπων των οποίων τη ζωή άγγιξε επίσης.

 

Θα μας λείψει  αλλά αφήνει μια κληρονομιά που μπορεί να μας εμπνεύσει όλους. "

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ