Tα looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη φετινή άνοιξη είναι ένα όνειρο - Παίρνουμε ιδέες και ανανεώνουμε το στυλ μας (φωτό)

Ένα τοπ μόντελ που πρέπει να ακολουθείς... 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Ένα νέο, φρέσκο , πανέμορφο μοντέλο, που σε καθημερινή βάση μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, τόσο με τις στυλιστικές της εμφανίσεις όσο και με το χιούμορ της, τα αστεία της και την εξυπνάδα της. 

 

 

 

 

Η πρώην κριτής του GNTM είπε το μεγάλο ναι και δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην καθημερινή παρουσίαση όπου τα καταφέρνει εξαιρετικά καλά. Την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την  εκπομπή  "Pop Up" όπου μιλάει για θέματα στυλ, ομορφιάς και μας δίνει πολλά tips και ιδέες για το πως θα δείχνουμε λαμπερές.

 

 

 

 

Όμως εκτός της εκπομπής της έχει και το Instagram, στο οποίο επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους ακολούθους της. Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της, μπορεί κανείς να πάρει έμπνευση για τα top look της φετινής Άνοιξης. Χρώματα, υφάσματα αλλά και trends. 

 

 

 

 

 

 

H Ηλιάνα επιλέγει τα καλύτερα outfits, τα οποία είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος. Λιλά χρώμα, τζιν ολόσωμες φόρμες, φούστες, floral φορέματα, είναι κάποια από τα βασικά της σύνολα. Πάρτε ιδέες λοιπόν γιατί η Άνοιξη είναι εδώ.... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ