Vintage video οι διακοπές της Ελισάβετ με τον Φίλιππο: Η μικρή πριγκίπισσα Άννα & ο πρίγκιπας Κάρολος κάνουν κούνια με τον μπαμπά, ταΐζουν τα ponies

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας σε χαλαρές στιγμές

Βρήκαμε ένα απίθανο vintage video από τις διακοπές που έκαναν το 1955 η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο και τα παιδιά τους.

Το British Pathé στο κανάλι του είχε δημοσιεύσει πριν αρκετά χρόνια τις σπάνιες αυτές εικόνες, στις οποίες βλέπουμε την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας σε χαλαρές στιγμές.

«Η βασιλική οικογένεια περνά τον περισσότερο χρόνο της στην εκτέλεση του δημοσίου καθήκοντος και ο βρετανικός λαός σέβεται τις λίγες ιδιωτικές τους στιγμές που τις παίρνουν σαν μια κανονική οικογένεια» ακούμε τον εκφωνητή να λέει στο βίντεο.

Στα πλάνα βλέπουμε την βασίλισσα μαζί με τον άντρα της και 2 από τα παιδιά τους.  Να σημειωθεί ότι εκείνη και ο Φίλιππος, εκτός από την Άννα και τον Κάρολο έχουν ακόμα δύο γιους, τον πρίγκιπα Έντουαρντ και τον πρίγκιπα Άντριου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dapper_and_dreamyy

Στο βίντεο ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την μικρή του αδερφή κάνουν κούνια με την βοήθεια του μπαμπά. Πρώτα η μοναχοκόρη της οικογένειας και μετά ο μεγάλος γιος.

Η βασίλισσα στέκεται δίπλα και τους χαζεύει. Σε άλλο σημείο κρατά μια μπάλα στα χέρια της και παίζει με το corgi. 

Άλλωστε η Ελισάβετ από μικρή λάτρευε τα σκυλιά και ειδικά την συγκεκριμένη ράτσα.

Στη συνέχεια περπατούν προς τα ponies και τους δίνουν να δοκιμάσουν μια λιχουδιά. Ο δούκας του Εδιμβούργου δίνει καρότα στα πιτσιρίκια και αυτά με την σειρά τους ταΐζουν τα ζώα.Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή του βίντεο το μικρό pony ονομαζόταν "William".

Μάλιστα η μικρή τότε Άννα τρυπώνει κάτω από τον φράχτη για να κάνει μια μεγάλη αγκαλιά σε ένα από αυτά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ