Vax live: Η παγκόσμια streaming συναυλία κατά του covid - Με την Jennifer Lopez & παρουσιάστρια την Selena Gomez (φωτό & βίντεο)

θα δούμε ακόμα την H.E.R, τους Foo Fighters, αλλά και τον τραγουδιστή Eddie Vedder

Το «Vax Live: The Concert to Reunite the World» είναι μια παγκόσμια streaming συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις  8 Μαΐου, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα εμβόλια κατά της νόσου Covid-19.

Μετά την περσινή πρωτοβουλία «One World - Together at Home», στην οποία συμμετείχαν αστέρες, όπως η Lady Gaga, οι οποίοι ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους από τα σπίτια τους, τώρα έρχεται ένα νέο ανάλογο εγχείρημα με γνωστά ονόματα να μας κρατούν νσυντροφιά και να τραγουδούν αγαπημένα μας κομμάτια.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Η Jennifer Lopez αλλά και η HER, σύμφωνα με την διοργανώτρια Global Citizen, θα συμμετέχουν στον streaming και στην ειδική εκπομπή, ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει η Selena Gomez. Παράλληλα θα δούμε και τους Foo Fighters, αλλά και τον τραγουδιστή Eddie Vedder.

«Είναι πραγματικά μια ευκαιρία να απευθύνουμε έκκληση στους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να διασφαλίσουν ότι οι 27 εκατομμύρια ήρωες υγειονομικοί σε ολόκληρο τον κόσμο, που μέχρι στιγμής δεν έχουν πρόσβαση σε ένα εμβόλιο, θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση τους επόμενους μήνες», είπε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της Global Citizen Χιου Έβανς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ