Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να επιδιώξουμε, είναι & μερικές στιγμές ξεκούρασης ή ικανοποίησης των αισθήσεων μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μπορούμε πιο εύκολα μέσα σε όλα όσα «πρέπει» να επιδιώξουμε και μερικές στιγμές ξεκούρασης ή ικανοποίησης των αισθήσεων μας. Η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού εξαγώνου του Ήλιου με τον Άρη, που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση.

Το βράδυ στο ζώδιο του Ταύρου θα περάσει και η Αφροδίτη, που βρίσκει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της το αγαπημένο της περιβάλλον! 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο, προτρέποντας σας να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, διότι αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις.

Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, φανείτε αποφασιστικοί με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη σας Άρη και εστιάστε περισσότερο στην ανόρθωση των οικονομικών, αλλά και στη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα, θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να μην τις αναβάλλετε για αργότερα μέσα στον μήνα και σίγουρα όχι μετά τις 24/4.

Σήμερα όμως έχετε και υψηλούς καλεσμένους! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας το βράδυ, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8/5, ενισχύοντας τη διάθεση και την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ταύρο, αλλά δεν νιώθετε τη χθεσινή πίεση. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω.

Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Όσο θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται πλανήτες στον Ταύρο, κάτι που θα αρχίσει να συμβαίνει από σήμερα με τη είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, τα θέματα της υγείας, αλλά και της δουλειάς θα είναι σε προτεραιότητα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ