Επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο: Πριν περίπου δύο μήνες είχε προσαχθεί από αστυνομικούς για συγκεκριμένο αδίκημα (βίντεο)

Τα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις...

Μια 25χρονη έγκυος κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ότι άγνωστος άνδρας τής επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ενώ αυτή περπατούσε στην Κυψέλη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ -ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Αυτό που εκτιμούν είναι ότι το παρελθόν της 25χρονης θα τους δώσει την απάντηση για το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την επίθεση. Θεωρούν πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να είναι κάποιο άτομο το οποίο κυκλοφορούσε στην περιοχή.

Δείτε επίσης¨: Σοκαριστική καταγγελία: 25χρονη έγκυος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη (βίντεο)

 

Οι γείτονες της νεαρής κοπέλας που συζεί εδώ και περίπου δύο χρόνια με τον σύντροφό της στην Κυψέλη, κάνουν λόγο για ένα "ήσυχο ζευγάρι". Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η επίθεση να ήταν τυχαία και όχι στοχευμένη από δράστη, που μπορεί να την γνώριζε. Σημειώνεται πως η νεαρή πριν περίπου δύο μήνες είχε προσαχθεί από αστυνομικούς για συγκεκριμένο αδίκημα.

Η 25χρονη που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της νοσηλεύεται από την Κυριακή στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα της. Ο πλαστικός χειρουργός που την εξέτασε έκρινε ότι δεν χρίζουν επέμβασης και μπορούν να επουλωθούν με αγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο και χρειάστηκε η συνδρομή ψυχολόγου. Οι γιατροί που την παρακολουθούν, κρίνουν ότι θα είναι σε θέση να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, καθώς δεν κινδυνεύει η υγεία της, αλλά ούτε και το έμβρυο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ