Story of the day: 90χρονη Γιαπωνέζα κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Είναι η γηραιότερη διευθύντρια γραφείου στον κόσμο (φωτό - βίντεο)

Η Γιασούκο Ταμάκι θα γιορτάσει τα 91α γενέθλιά της στις 15 Μαΐου... 

Μια 90χρονη Γιαπωνέζα που εργάζεται στην ίδια εταιρεία από το 1956 κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη διευθύντρια γραφείου στον κόσμο.

Η Γιασούκο Ταμάκι που θα γιορτάσει τα 91α γενέθλιά της στις 15 Μαΐου, εξακολουθεί να εργάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα στη Sunco Industries για 7 1/2 ώρες την ημέρα.

Oldest-Office-Manager

guinnessworldrecords.com

«Είμαι πραγματικά συγκινημένη» δήλωσε η Γιασούκο Ταμάκι στους υπεύθυνους των ρεκόρ Γκίνες όταν έλαβε το πιστοποιητικό της και εξέφρασε ευγνωμοσύνη για το εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο παραμένει τόσα πολλά χρόνια αναφέρει το ΑΠΕ.

«Πάντα πίστευα ότι γεννήθηκα για να βοηθώ τους άλλους. Γι 'αυτό θέλω να κάνω πράγματα που κάνουν τους προέδρους, τους διευθυντές και το λοιπό προσωπικό ευτυχισμένους. Αυτός παραμένει ο δια βίου στόχος μου» είπε.

Η 90 χρονη διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει συνταξιοδότηση για εκείνη. «Μόλις τελειώνει ο χρόνος, υπάρχει και ο επόμενος. Ελπίζω λοιπόν να συνεχίσω έτσι»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ