MasterChef: Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαργαρίτας - Το Twitter πανηγυρίζει, το ριάλιτι ζωντανεύει (βίντεο)

Είναι από τις καλύτερες παίκτριες του διαγωνισμού... 

Στο επεισόδιο της Παρασκευής στο Masterchef , παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, η οποία στεναχώρησε πολύ τους τηλεθεατές αφού η Μαργαρίτα εκτός από πολύ καλή μαγείρισσα είναι και μια αγαπημένη προς το κοινό παίκτρια. 

 

 

 

 

Μέχρι και ο Άκης Πετρετζίκης έκανε ποστ που ζητούσε την επιστροφή της παίκτριας. 

Παρόλα αυτά η αποχώρηση δεν κράτησε και πολύ, αφού η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο ξανά μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. 

Η 27χρονη Μαργαρίτα, η νικήτρια του Silver Award και των 10.000 ευρώ επέστρεψε στην κουζίνα ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία μετά τα λάθη στο πιάτο αντιγραφής που της κόστισαν την παραμονή στο MastetChef.

Το Twitter φυσικά τρελάθηκε με τους χρήστες να τουιτάρουν διαρκώς. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη Δευτέρα (12/04), δώδεκα από τους παλιούς παίκτες πήραν μια ευκαιρία ακόμη και διεκδίκησαν εκ νέου μια θέση στο "MasterChef 5".

Αυτοί ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Αλέξανδρος Ακριτίδης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Μαρία Φίλογλου, Σερόπ Τσαμουσσιάν, Νίκος Σκορδάκης, Βίλλη Σεργή, Αντώνης Μητρόπουλος, Ιωάννης Αυλωνίτης.

Από την άλλη, οι μάγειρες που δεν εμφανίστηκαν ήταν οι: Κωστής Αλεξάκης, Χριστίνα Παπαοικονόμου, Ηρώ Περουλάκη, Πάνος Ράπτης.

Οι κριτές αποφάσισαν ωστόσο πως το πιάτο της Μαργαρίτας ήταν το καλύτερο και έτσι, ένα από τα μεγάλα φαβορί στο φετινό MasterChef 5 επέστρεψε στο σπίτι. Μόλις μάλιστα είδε το όνομά της στην ποδιά, την άρπαξε και έτρεξε «σφαίρα» στον εξώστη όπου την αγκάλιασαν οι υπόλοιποι παίκτες, καλωσορίζοντάς την πίσω.

Οι πέντε πιο αδύναμες προσπάθειες αποκλείστηκαν οριστικά από τον διαγωνισμό και δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη διεκδίκηση της θέσης τους στο παιχνίδι. Αυτές ήταν των: Κωνσταντίνου Χασιώτη, Βίλλης Βέργη, Μαρίας Φίλογλου, Αλέξανδρου Ακριτίδη και Σερόπ Τσαμουσσιάν.

Έτσι, στη δεύτερη μέρα της διαδικασίας, σήμερα Τρίτη (13/04), συνεχίζουν οι: Ιωάννης Αυλωνίτης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Αντώνης Μητρόπουλος, Νίκος Σκορδάκης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ