Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης θα κάνει κακό στην Ελένη μέσα από την φυλακή - Ποιο είναι το σχέδιό του; (βίντεο)

Ο Βόσκαρης ετοιμάζει εκδίκηση....

Ο Μάνος Βόσκαρης καταδικάστηκε για τα όσα φρικτά έκανε στην Ελένη Σταμίρη και βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής όπου ήρθε αντιμέτωπος με κρατούμενους που είχαν περάσει από τα «χέρια» του όσο ήταν εκείνος διευθυντής των φυλακών στις Άγριες Μέλισσες. 

Και μπορεί να έδειξε ότι τους είχε ξεχάσει, εκείνοι όμως δεν τον ξέχασαν και περίμεναν την στιγμή που θα έπαιρναν την εκδίκηση τους από τον σκληρό διευθυντή.

Ο ρόλος όμως του Μάνου Βόσκαρη στις δεν έχει τελειώσει ακόμα. Στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», ο Βόσκαρης θα εμφανιστεί ξανά στις οθόνες καθώς θα δεχθεί μια επίσκεψη.

Μια γυναίκα θα κάνει την εμφάνισή της στις φυλακές, θα επισκεφθεί τον Μάνο Βόσκαρη και ένας νέος κύκλος ανατροπών αναμένεται να ξεκινήσει. 

 Ο ίδιος θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του Γιώργη στην Ελένη Σταμίρη και τότε εκείνη μαζί με τις αδελφές της θα σύρουν στα δικαστήρια τον Δούκα, προκείμενου να τιμωρηθεί για όλα του τα εγκλήματα.

Μάλιστα αυτά τα επεισόδια θα το δείτε προς το τέλος της σεζόν όπου και θα κλείσουν όλες οι ιστορίες για να ανοίξουν νέες για την τη τρίτη σεζόν, σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ