Έφυγε από τη ζωή ο μαέστρος Νίκος Δανίκας - Ο γιος του έγινε πασίγνωστος μέσα από τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Βαρύ πένθος για τον γνωστό ηθοποιό Κωνσταντίνο Δανίκα. 

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας, με αξιόλογη καριέρα και πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Πωλίνα, με μία ανάρτησή στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, γράφοντας:  «Ο Νίκος Δανιίκας δεν μένει πια εδώ… Καλό ταξίδι αγαπημένε μου τα χρόνια που ζήσαμε στο μαγικό υπόγειο της Μέδουσας θα ναι πάντα στην καρδιά μου».

 

 

 

 

Ο Νίκος Δανίκας υπήρξε μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της τηλεόρασης τη δεκαετία του '90, έχοντας αναλάβει τη μουσική επένδυση κορυφαίων σόου όπως αυτό που παρουσίαζε ο Γιώργος Μαρίνος. Τους δύο άντρες ένωσε και δυνατή φιλία με κουμπαριά, αφού ο Μαρίνος βάφτισε τον γιο του Δανίκα, Κωνσταντίνο.

 

 

 

 

Ο εκλιπών ήταν και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Δανίκα, ηθοποιού που υποδύεται τον Φανούρη στη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Ο αείμνηστος Νίκος Δανίκας συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, μεταξύ άλλων και με τον Κώστα Μακεδόνα, οποίος θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο.

Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος Μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης, μοναδικός φίλος. Όλα αυτά που έμαθα δίπλα του, οι “ουσίες κι οινοπνεύματα” που μου εμπιστεύτηκε, οι μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε μαζί επί σκηνής και τα απίστευτα γέλια που κάναμε παρέα, θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ