Η συγκλονιστική έναρξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη & το αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ - ''Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος'' (βίντεο)

 

Συντετριμμένη η Ζήνα Κουτσελίνη: Τα πρώτα της λόγια για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Με ένα βίντεο αφιερωμένο στον Γιώργο Καραϊβάζ ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη κλήθηκε να κάνει μια από τις πιο δύσκολες εισαγωγές στην τηλεοπτική της καριέρα.

Με τρεμάμενη φωνή η παρουσιάστρια συγκλονισμένη, αρκετά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, είπε για τον Γιώργο Καραϊβάζ: "Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. 'Έλα μωρέ Ζήνα'. Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε 'Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι'.

 

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχει ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια, γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70,000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ