Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις ημέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και τα ξημερώματα της Δευτέρας θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Απριλίου στο ζώδιο αυτό. Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως.

Μια Νέα Σελήνη μπορεί να επηρεάσει όμως με τον ίδιο τρόπο τόσο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες προκαλώντας ακραίες καταστάσεις, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει και την ατμόσφαιρα και να μας κάνει πιο νευρικούς. 

ΚΡΙΟΣ

Μια Νέα Σελήνη στα γενέθλια σας, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας, σας θέλει πρωταγωνιστές της και σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα που θα δώσει χρώμα στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας! Είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά και το σύμπαν δουλεύει… για σας! Είναι η καταλληλότερη στιγμή της χρονιάς να θέσετε τους προσωπικούς σας νέους στόχους. Άλλοι μπορεί να θελήσετε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή της για να αλλάξετε την εμφάνιση σας και να γίνετε πιο fit, πιο όμορφοι, να υιοθετήσετε ένα διαφορετικό στιλ. Άλλοι μπορεί να θελήσετε τώρα να αφήσετε το στίγμα σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά. Σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα

ΤΑΥΡΟΣ

Μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον πιο μυστικό, κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας, δίνει το έναυσμα να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, να κάνετε το δικό σας εσωτερικό ταξίδι και να διώξετε ό,τι σας κρατάει πίσω στη ζωή. Για κάποιους είναι κακές συνήθειες, για άλλους τοξικές σχέσεις, για κάποιους άλλους λάθος επιλογές και πορεία στόχων. Γίνετε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και φέρτε ό,τι σας αγχώνει, σας φοβίζει και σας ακινητοποιεί στην επιφάνεια και πολεμήστε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Δευτέρας ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών, των οικονομικών που προέρχονται από τη δουλειά σας και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σ’ αυτούς τους τομείς. Καταρχάς βρείτε έναν κύκλο ανθρώπων που θα υποστηρίξουν τα σχέδια σας, ανοίξτε τον κύκλο φίλων και συνεργατών, συζητήστε και σχεδιάστε μαζί τους ένα πλάνο για να επιτύχετε τους στόχους σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ