Η Chiara Ferragni στο ΔΣ της Tod’s: Άλμα 5% η μετοχή του ιταλικού κολοσσού της μόδας με την είσοδο της influencer

Έχει πάνω από 23 εκ followers στο Instagram!

Άλμα άνω του 5% έκανε η μετοχή του οίκου μόδας Tod’s με την είσοδο της Chiara Ferragni στο διοικητικό συμβούλιο.

Ο ιταλικός όμιλος ανακοίνωσε το Σάββατο (10/4) ότι διόρισε την influencer - μετρά πάνω από 23 εκ followers στο Instagram -  ως μέλος του ΔΣ του, εντείνοντας τις προσπάθειες να κερδίσει τους νεότερους σε ηλικία αγοραστές που τροφοδοτούν την ανάπτυξη του κλάδου.

«Είμαστε σίγουροι ότι η γνώση της Chiara για τον κόσμο των νέων ανθρώπων, σε συνδυασμό με την εμπειρία άλλων μελών του συμβουλίου, μπορεί να οδηγήσει σε απόψεις που επικεντρώνονται περισσότερο στην αλληλεγγύη προς άλλους, με ισχυρή εστίαση στις νεότερες γενιές που, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται να τις ακούσει κάποιος», ανέφερε η Tod's.

Μετά την ανακοίνωση η μετοχή του ομίλου δερμάτινων ειδών πολυτελείας κατέγραψε άλμα άνω του 5%!

Η 33χρονη Ιταλίδα, που πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της Fedez, δίνει συμβουλές μόδας και στυλ μέσα από τα social media και έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει εκατομμύρια ακολούθους.

Στο Instagram της ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο τόσο από τα προϊόντα που λανσάρει, όσο και από τις οικογενειακές της στιγμές μαζί με τον μουσικό σύζυγό της, τον μικρό Leo και την νεογέννητη κορούλα τους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ