Νανά Παλαιτσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο - «Συνεχίζονται οι διαγνωστικές εξετάσεις, το πρόβλημα μου δεν έχει σχέση με το εμβόλιο»

Είχε πόνο στο στήθος και κρύο ιδρώτα

Ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έκανε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι της κάνουν εξετάσεις και ότι το πρόβλημα υγείας της δεν συνδέεται με το εμβόλιο του κορωνοϊού το οποίο και έχει κάνει την Παρασκευή, αναρτώντας και σχετική φωτογραφία από το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Εμβολιαστηκα στο Λαϊκό Απίστευτη τάξη, ευγενεια, ενημέρωση Α δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες ήθελαν την δημοσιογράφο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο από συγγενικό της πρόσωπο που την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Τώρα στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook η ίδια γράφει ότι ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ότι πήγε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, στο οποίο έρχεται τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχει ένα χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«1) Με αφορμή την εισαγωγή μου χθες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα ενδιαφέροντος και αγάπης.

2) Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεραποντες γιατρους μου, καθώς είχα οξύτατη πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης. 

3 ) Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μετά θέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. 

4) Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστουν για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

5) Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα

6) Εμβολιάστηκα ακριβώς γιατί ανήκω στις πολυ ευπαθείς ομάδες στο λαϊκό και είμαι πολυ χαρουμενη γι αυτό. Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστω ολους πολυ

 

Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα...

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

 

Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το 2016 είχε πει σε συνέντευξή της ότι:

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ