Η βασιλική οικογένεια του Βελγίου: "Ύστατο χαίρε στον Πρίγκιπα Φίλιππο - Δούκα του Εδιμβούργου"

Βαθιά θλιμμένη δηλώνει η βασίλισσα Ματθίλδη

Με ανάρτηση στο Instagram, η βασιλική οικογένεια του Βελγίου, αποχαιρέτησε τον Πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης: H υφήλιος θρηνεί για το θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου - Αρχηγοί κρατών & διασημότητες αποχαιρετούν τον ελληνικής καταγωγής μονάρχη (φώτο)

"Βαθιά θλιμμένοι για το θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου , Δούκα του Εδιμβούργου. Θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα, τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια και τους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα κρατήσουμε για πάντα τις αναμνήσεις των θερμών μας συναντήσεων", έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

Με την ίδια φωτογραφία, που δείχνει την βασίλισσα Ματθίλδη και τον βασιλιά Φίλιππο του Βελγίου, (Τότε Δούκας και Δούκισσα του Brabant) με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον  Δούκα του Εδιμβούργου, αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα μονάρχη της Βρετανίας, η Βασίλισσα Ματθίλδη.

Διαβάστε επίσης: Οι γαλαζοαίματοι της Ευρώπης αποχαιρετούν τον Πρίγκιπα Φίλιππο - Η βασίλισσα Μάξιμα & ο βασιλιάς της Ολλανδίας -ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος της Σουηδίας (φώτο)

"Με θλίψη έμαθα τα νέα" , έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε επίσης: Η Μαρί Σαντάλ αποχαιρετά τον Φίλιππο - Πρίγκιπα της Ελλάδας - Δούκα του Εδιμβούργου (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ