Στον εισαγγελέα σήμερα ο γνωστός θιασάρχης - Κατηγορείται από 3 ηθοποιούς για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Οι καταγγελίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού... 

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο γνωστός θιασάρχης  προκειμένου να απολογηθεί για τις καταγγελίες που έχουν διατυπώσει εις βάρος του τρεις γυναίκες συνάδελφοί του, για έναν βιασμό το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού, μία το 2010 και μία το 2014.

Ο ηθοποιός έχει λάβει κλήση από τον εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο για σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τα παραπάνω τρία αδικήματα, τα οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Οι τρεις γυναίκες είχαν καταγγείλει τα περιστατικά στο Πειθαρχικό Όργανο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πλευρά του ηθοποιού δεν αποκλείεται να προσέλθει δηλώνοντας ανέτοιμη να καταθέσει και να ζητήσει νέα προθεσμία, έτσι ώστε να λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί και να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς.

Οι καταγγελίες για τον βιασμό και την απόπειρες βιασμών

Η καταγγελία του βιασμού έχει ως χρόνο τέλεσης το 2008 και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έγινε εντός του θεάτρου.

Η δεύτερη καταγγελία αφορά το 2010, όταν νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στο καμαρίνι του για να συζητήσουν για ένα ρόλο. Εκείνος της επιτέθηκε, ρίχνοντάς την στον καναπέ και επιχείρησε να τη βιάσει. Το θύμα πάλεψε για αρκετή ώρα με τον ηθοποιό και τελικά κατάφερε να ξεφύγει.

Η τρίτη καταγγελία αφορά κακουργηματική πράξη απόπειρας βιασμού το 2014, όταν ο ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή συνάδελφό του μέσα στο αυτοκίνητό του, κλειδώνοντας την πόρτα και βρίζοντάς την χυδαία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ