Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σπάνιες Vintage Pics: Το πιο διάσημο παιδί του σινεμά - Ο Freddie Bartholomew σε 30 ανεπανάληπτες πόζες

Γεννημένος στο Λονδίνο, μετανάστευσε στις ΗΠΑ (σε ηλικία 10 ετών), για έναν ρόλο, για την ταινία της MGM, David Copperfield (1935), και έκτοτε έκατσε στην Αμερική για το υπόλοιπο της ζωής του

Ο Φρέντερικ Σέσιλ Μπαρθόλομιου (: Frederick Cecil Bartholomew, 28 Μαρτίου 1924 - 23 Ιανουαρίου 1992) ήταν Άγγλος ηθοποιός, περισσότερο γνωστός κατά την παιδική του ηλικία.

Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους μικρούς της έβδομης τέχνης, ειδικότερα, κατά τη δεκαετία του 1930 στο Χόλιγουντ.

Δύο από τους πιο γνωστούς του πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν στις ταινίες: Little Lord Fauntleroy (1936) και Δαίμονες των κυμάτων (1937).

Περισσότερο γνωστός, κατά την υποκριτική του καριέρα, ήταν ως Φρέντι Μπαρθόλομιου (Freddie Bartholomew).

Γεννημένος στο Λονδίνο, μετανάστευσε στις ΗΠΑ (σε ηλικία 10 ετών), για έναν ρόλο, για την ταινία της MGM, David Copperfield (1935), και έκτοτε έκατσε στην Αμερική για το υπόλοιπο της ζωής του.

 Το 1943, πολιτογραφήθηκε στις ΗΠΑ και ακολούθως υπηρέτησε για τη χώρα, στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Παρόλα αυτά, δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια και στη διάρκεια της ενηλικίωσής του, όπου η υποκριτική του καριέρα σχεδόν εξαφανίστηκε, συνεχιζόμενος όμως πάντα να ασχολείται με τον χώρο του θεάματος, άρχισε να σκηνοθετεί και κάνει παραγωγές στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit

 

2nd family summit