Η Χριστίνα Μπόμπα σε μια κατάθεση ψυχής: Είχα μειωμένες πιθανότητες να κάνω παιδιά γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο - Ψυχολογικά δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο (βίντεο)

«Ήταν λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ''Μεσάνυχτα'', βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να μείνει έγκυος στα δίδυμα κοριτσάκια της. 

Πλέον η ίδια και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους αφού σε λίγο θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα παιδάκια τους. 

Το ταξίδι όμως μέχρι την εγκυμοσύνη δεν ήταν όμορφο και η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως είχε λίγες πιθανότητες να μείνει έγκυος. 

Έτσι έκανε μία κατάθεση ψυχής και μίλησε για την ψυχολογική πίεση που πέρασε η ίδια αλλά και ο σύζυγός της. 

 

 

«Ήταν για εμάς δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάναμε εξωσωματική οπότε περάσαμε από όλα τα στάδια όταν δεν ερχόταν. Όταν κάναμε την εμβρυομεταφορά περίμενα και προσευχόμουν. Ήμασταν εξοικειωμένοι με την ιδέα ότι μπορεί να είναι δίδυμα, γιατί είχαμε βάλει δύο έμβρυα και το ευχόμουν» ανέφερε αρχικά.

Επί δύο χρόνια εξομολογήθηκε πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούσαν να μείνει έγκυος αλλά ένα ιατρικό θέμα που αντιμετώπιζε μείωνε τις πιθανότητες να τα καταφέρουν. Η ψυχολογική φθορά ήταν μεγάλη κι έτσι από κοινού πήραν την απόφαση την περίοδο της πρώτης καραντίνας να προχωρήσουν με τη βοήθεια της επιστήμης.

 

 

«Πέρασαν περίπου 2 χρόνια και συνεχόμενα είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και όλα ήταν πολύ καλά. Στη συνέχεια αυτό άρχισε να με καταβάλλει αλλά μετά από 2 χρόνια μου ερχόταν η περίοδος και έκλαιγα. Ψυχολογικά με έριχνε, ο Σάκης ήταν υποστηρικτικός και έλεγε “δεν πειράζει” και δεν έβγαζε το συναίσθημά του, προσπαθούσε να με στηρίξει. Κάποια στιγμή, στην καραντίνα νούμερο ένα αισθάνθηκα ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο κι ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους και ότι μειώνονται οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωράριο».

 

 

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς περί υπερέκθεσης της προσωπικής τους ζωής ανέφερε:

«Έχει ειπωθεί ότι λέμε πολλά για την προσωπική μας ζωή. Στον γάμο πετούσαμε στα σύννεφα οπότε το τελευταίο πράγμα που κοιτάξαμε ήταν το τι ειπώθηκε. Στη ζωή μας γενικά ανάλογα το πού βρισκόμαστε μπορεί να το κοιτάξουμε, εγώ κυρίως, ο Σάκης έχει τετράγωνη λογική και είναι προστατευμένος.

Εγώ μπορεί να πληγωθώ και πληγώνομαι κυρίως αν ακούσω κάτι για τον Σάκη. Δεν έχω σκεφτεί να τον υπερασπιστώ δημόσια. Δεν έχω διαβάσει μέχρι στιγμής κάτι σοβαρό, τα περισσότερα είναι κακίες, αλλά είναι τόσο αστεία, και λες δεν αξίζει να ασχοληθείς» είπε.

 

 

Έχοντας περάσει από την τηλεόραση δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί την ερώτηση για το αν σκοπεύει να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις στο γυαλί αλλά και τις εντυπώσεις της έως τώρα από αυτή την εμπειρία.

«Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Πάλι κλήθηκα να αντιμετωπίσω πολλά σχόλια προτού καν εμφανιστώ. Εκείνη την περίοδο με είχε στρεσάρει αυτό αλλά τώρα το αναπολώ σαν κάτι που μου άρεσε πολύ και θα ξανάκανα τηλεόραση αλλά στις προτεραιότητές μου αυτή τη στιγμή είναι λίγο πιο πίσω πιο πολύ λόγω συνθηκών. και θα μου ταίριαζε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ