Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος στον άσσο - Ο Δούκας του ετοιμάζει σκληρή τιμωρία, η Μυρσίνη του γυρίζει την πλάτη (βίντεο)

Όλα όσα θα συμβούν στις επόμενες εβδομάδες..

Μία ακόμα βδομάδα με καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» έφτασε στο τέλος της.

 Όλα πλέον κρέμονται από μια κλωστή και οι ζωές των ηρώων θα αλλάξουν μια για πάντα. Τι θα συμβεί με τον Νικηφόρο, την Ασημίνα, την Ελένη, την Δρόσω, τον Κωνσταντή και τον Λάμπρο;

Πέμπτη 

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη.

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα. Επίσης έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

O Δούκας ετοιμάζει την πιο σκληρή τιμωρία για τον Νικηφόρο 

Ο Δούκας πλέον είναι βέβαιος για την προδοσία του Νικηφόρου που τον έστειλε για έξι χρόνια στην εξορία και τον αλλά και στον εισαγγελέα. Έχει μάθει τα πάντα και ετοιμάζει πολύ σκληρή τιμωρία για τον γιο του .

Θα γίνει ένα μεγάλο οικογενειακό συμβούλιο και όλοι οι Σεβαστοί θα στρέψουν την πλάτη τους στο Νικηφόρο με πρώτο τον Δούκα. Ακόμα και η Μυρσίνη για πρώτη φορά εγκαταλείπει το παιδί της. 

Τότε ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να δελεάσει τον Κωνσταντή για να τον πάρει με το μέρος του. Τι θα συμβεί; Θα ενδώσει ο Κωνσταντής; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ